search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Ο αντίπαλος του Αλέξη

06.07.2021 07:30

Χωρίς εκπλήξεις και κυρίως χωρίς μεγάλες αντιπαραθέσεις –αυτές γίνονται κυρίως στο παρασκήνιο– πέρασε και δεν… ακούμπησε η συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό που είπε ο Τσίπρας, ότι για να πάρεις το Κέντρο πρέπει να στρίψεις… αριστερά μπορεί να μην το κατάλαβαν πολλοί, αλλά εκείνο που κατάλαβαν κάποιοι πολύ καλά, είναι οι αναζητήσεις -κρυφές και ψιλο-φανερές- να βρεθεί εσωκομματικός αντίπαλος του Τσίπρα, δεν έπιασαν τόπο και δεν βλέπω να πιάνουν και εύκολα και στο προσεχές μέλλον.

Καζινάς από την Ελλάδα

Για τα ζόρια να συνεχίσει η Mohegan το project του καζίνο στο Ελληνικό, σας τα έχουμε πει εδω και πολύ καιρό. Εκείνο που προβλέπουμε τώρα, είναι ότι γίνεται κουβέντα να συνεχίσει στο project ένας εταίρος Έλληνας -μπορεί και δύο- με δάνεια, όπως λέγεται, εμπειρία. Η Hard Rock δείχνει διαθέσιμη, στέλνοντας μηνύματα στην κυβέρνηση. Για να δούμε, θα έρθουν τα πάνω κάτω;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20