search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Τριαντάφυλλος: Αποκάλυψε ποιοι παίκτες έκαναν σεξ στο Survivor (Video)

06.07.2021 10:39
triantafyllos_new

Αυλαία έπεσε και για το Survivor 4 το βράδυ της Δευτέρας, με τον Σάκη Κατσούλη να αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής.

Όμως, εκτός από τον νικητή, είχαμε και… αποκαλύψεις, καθώς αποκαλύφθηκε ποιοι παίκτες τελικά είχαν συνευρεθεί ερωτικά στον Αγιο Δομίνικο!

Ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση στον μεγάλο τελικό, πήρε τον λόγο σε κάποια στιγμή από τον Γιώργο Λιανό και είπε: “Γιώργο, ξέρω, γιατί ρωτούν οι δημοσιογράφοι γενικά αν έγινε κάτι στις παραλίες, κάτι ερωτικό… Να το πω, ρε παιδιά, ή όχι; Όχι, ρε φίλε, δεν θα το πω με ακατάλληλο τρόπο. Αλλά αφού δεν θέλει όλος ο κόσμος, δεν το λέω. Θέλετε να μάθετε ποιος έκανε τι, με ποιον; Κουτσομπόληδες, γουστάρετε! Να το πω;”, ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Γιώργος Λιανός του είπε ότι “πρόκειται για προσωπικά δεδομένα”.

“Δεν θα το πω, αλλά πάντως πολύ καλά παιδιά και πέρασα ωραία μαζί τους όταν ήμασταν στην τελευταία ομάδα… Ηταν ο Άλεξ με την Ελευθερία, φιλάκια!”, είπε στη συνέχεια ο Τριαντάφυλλος.

Λίγο αργότερα ο Πάνος Καλλίδης έδωσε συνέχεια στο θέμα, λέγοντας: “Νόμιζα θα πει κάτι σε σχέση με αυτά που έλεγα και τελικά έδωσε ποιοι έκαναν σεξ”.

Τότε, ο παρουσιαστής του τελικού του “Survivor 4” άλλαξε κουβέντα.

Διαβάστε επίσης

«La Casa de Papel»: Πρωταγωνιστής της σειράς απολαμβάνει τον φραπέ του στην Αθήνα

Μύκονος: 18χρονος πρίγκιπας έκαιγε 500ευρα- Εμβρόντητοι οι θαμώνες του μαγαζιού

Ραφαέλα Καρά: Έφυγε από τη ζωή η θρυλική τραγουδίστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:25