search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:35
MENU CLOSE

Ακρίτα: «Όταν γράφαμε με τον άντρα μου το “Βέρα στο Δεξί” βγάζαμε τα λεφτά που έπαιρνε ο Πανταζής επί παντοδυναμίας των μπουζουκιών» (Video)

07.07.2021 10:54
elena-akrita-new

Απέναντι στον Τάσο Τρύφωνος στο τελευταίο  «TET-A-TET» της σεζόν θα κάτσει η Έλενα Ακρίτα την Κυριακή στον Alpha Κύπρου.

Η δημοσιογράφος και συγγραφέας απαντά στις ερωτήσεις του παρουσιαστή της εκπομπής «Ο πιο Αδύναμος Κρίκος», μιλώντας για όλους και για όλα!

Μεταξύ άλλων, η Έλενα Ακρίτα αναφέρεται στα χρήματα που κέρδισε για τις επιτυχημένες σειρές «Βέρα στο δεξί» και «Τα μυστικά της Εδέμ» που έγραψε με τον σύζυγό της.

«Τα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια μας όταν γράφαμε με τον άντρα μου το «Βέρα στο δεξί» και «Τα μυστικά της Εδέμ» ήταν τα λεφτά που έβγαζε ο Λευτέρης Πανταζής και όλοι αυτοί στις εποχές παντοδυναμίας των μπουζουκιών» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι στα 65 της χρόνια απολαμβάνει τη ζωή που έχει εφόσον προσφέρει, αγαπά και αγαπιέται.

Διαβάστε επίσης:

«Άγριες Μέλισσες»: Ταξιδεύουν στην… Πολωνία

Η H.E.R με τους Ομπάμα σε σειρά του Netflix! (Video)

Κατερίνα Καραβάτου: Πιο κοντά στον ΑΝΤ1 η παρουσιάστρια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:34