search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:07
MENU CLOSE

Η Μαντόνα στο πλευρό της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή

09.07.2021 18:48
christina-aguilera-madonna-britney-spears_new

Η «βασίλισσα της ποπ» ρίχνει το «ειδικό βάρος» της στην υπόθεση της σταρ που τελεί υπό τη νομική επιμέλεια του πατέρα της.

Μετά την Κριστίνα Αγκιλέρα, και το τρίτο μέλος του περίφημου «τρίο» που είχε συγκλονίσει τους φανς της μουσικής το 2003, η Μαντόνα, παρεμβαίνει στις δικαστικές περιπέτειες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τάσσεται αναφανδόν υπέρ της σταρ και φίλης της.

Με ανάρτησή της στο Instagram, η «βασίλισσα της ποπ» δεν μασάει τα λόγια της. Αντιθέτως δείχνει να στηρίζει το αίτημα της Μπρίτνεϊ για απλευθέρωση από τη κηδεμονία του πατέρα της φορώντας ένα μπλουζάκι με το όνομα της Σπίαρς και γράφοντας: «Δώστε σε αυτή τη γυναίκα πίσω τη ζωή της. Η σκλαβιά καταργήθηκε πριν από τόσα πολλά χρόνια. Θάνατος στην άπληστη πατριαρχία που το κάνει αυτό στις γυναίκες εδώ και αιώνες. Είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Μπρίτνεϊ, ερχόμαστε να σε βγάλουμε από τη φυλακή».

Photo: Instagram

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα δικαστής απέρριψε το αίτημα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς για διακοπή της κηδεμονίας του πατέρα της, Τζέιμι, σύμφωνα με όσα μετέδωσε το Variety επικαλούμενο δικαστικά έγγραφα.

Photo: YouTube

Διαβάστε επίσης

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Το… μυστήριο με τη γυμνή selfie (Photo)

Χείμαρρος η Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Θέλω να κάνω παιδί και δε με αφήνουν – Θέλω τη ζωή μου πίσω»

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Παραιτείται ο μάνατζέρ της μετά από 25 χρόνια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:06