search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 04:14
MENU CLOSE

Euro 2020: Ποιος κορωνοϊός; Φόβοι για επιδρομή εντόμων στο «Γουέμπλεϊ» την ώρα του τελικού

11.07.2021 10:51
euro

Φόβοι για… επιδρομή εντόμων (ιπτάμενα μυρμήγκια) στο «Γουέμπλεϊ» την ώρα του τελικού του Euro 2020 ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, καθώς το ραντάρ εντόπισε εκατομμύρια να πετούν πάνω από το Λονδίνο την Παρασκευή.

Το μετεωρολογικό ραντάρ εντόπισε εκατομμύρια ιπτάμενα μυρμήγκια να πετούν πάνω στο νοτιοανατολικό Λονδίνο την Παρασκευή.

Αν και η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τον καιρό το βράδυ της Κυριακής είναι αισιόδοξη, δεν αποκλείεται η εμφάνιση του φαινομένου την ώρα διεξαγωγής της σπουδαίας αναμέτρησης, την οποία θα παρακολουθήσουν 65.000 θεατές.

Ο καθηγητής του πανεπιστημίου τους Gloucestershire, Άνταμ Χαρτ, δικαιολόγησε την εμφάνιση του φαινομένου με την έναρξη της φάσης αναπαραγωγής των εντόμων. Δεν είναι, ωστόσο, η πρώτη φορά που σε αθλητικό γεγονός παρατηρείται επιδρομή εντόμων.

Έχει συμβεί στο Γουίμπλεντον (τένις), στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά και σε ματς μπέιζμπολ.

Με πληροφορίες από gazzetta.gr

Διαβάστε επίσης:

Περίπτωση Έρικσεν: Πώς μπορεί να αποφευχθεί ο αιφνίδιος καρδιακός θάνατος σε αθλητικούς χώρους

Χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να καταγγείλει τη χούντα – «Δεν θα περπατήσω κάτω από μια σημαία ποτισμένη με το αίμα του λαού μου»

Τίτλοι τέλους και για τον Γιάννη Μπουρούση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20