search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:59
MENU CLOSE

Wimbledon: Τσουχτερό πρόστιμο στον Τσιτσιπά επειδή του έδινε οδηγίες ο πατέρας του την ώρα του αγώνα

05.07.2021 20:40
tsitsipas-new

Το Wimbledon δεν ήταν τυχερό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος εκτός του ότι αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο, θα πρέπει να πληρώσει και πρόστιμο 3.000 δολαρίων επειδή ο πατέρας του, του έδινε οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τσιτσιπάς τρώει πρόστιμο για το λόγο αυτόν. Το γεγονός ότι ο πατέρας του από τις κερκίδες του φωνάζει οδηγίες, είναι κάτι που απαγορεύεται και κάτι που το έχει ξαναπληρώσει με πρόστιμο.


Αλλά δεν είναι μόνο ο Τσιτσιπάς που ακούει οδηγίες κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Με πρόστιμο τιμωρήθηκε επίσης ο Νικ Κύργιος, ο Νταν Έβανς (2.500 δολάρια για υβριστική συμπεριφορά), Κορεντέν Μουτέ (2.500 για αντιαθλητική συμπεριφορά) και Ράντου Άλμποτ (2.500 για σπάσιμο ρακέτας)


Βέβαια τα σκήπτρα τα κρατάει η Γαλλίδα Κριστίνα Μλαντένοβιτς η οποία τιμωρήθηκε με 7.500 δολάρια επειδή συγγενής της κατά τη διάρκεια του αγώνα, είχε επεισόδιο με μέλος της διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης:

Αστέρας του Χόλυγουντ αποθεώνει τον Στέφανο Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του Roland Garros

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχασε» τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό – Η συγκινητική ανάρτηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 19:59