search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34
MENU CLOSE

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Έχασε» τη γιαγιά του 5 λεπτά πριν τον τελικό – Η συγκινητική ανάρτηση

14.06.2021 09:18
tsitsipas-new-21

Λίγες ώρες μετά τον μεγάλο τελικό του Ρολάν Γκαρός, όπου πάλεψε αλλά τελικά ηττήθηκε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε ότι έχασε την πολυαγαπημένη του γιαγιά και μάλιστα πέντε λεπτά πριν από τον αγώνα.

Με ανάρτησή του στο Instagram, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Έλληνας τενίστας έγραψε:

«Η ζωή δεν έχει να κάνει με το αν κερδίζεις ή να χάνεις. Έχει να κάνει με το να απολαμβάνεις κάθε ξεχωριστή στιγμή της ζωής, είτε είσαι μόνος είτε με άλλους. Ζώντας μια ζωή με νόημα, χωρίς μιζέρια και αποξένωση. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις νίκες είναι κάτι, αλλά όχι τα πάντα. Πέντε λεπτά πριν μπω στο κορτ, η πολυαγαπημένη γιαγιά μου έχασε τη μάχη για τη ζωή. Μια σοφή γυναίκα, η πίστη της οποίας στη ζωή και η προθυμία της να δίνει και να προσφέρει δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός άλλους ανθρώπου που έχω γνωρίσει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι όπως εκείνη σε αυτόν τον κόσμο. Γιατί άνθρωποι όπως εκείνη σε κάνουν να αισθάνεσαι ζωντανός. Σε κάνουν να ονειρεύεσαι. Θα ήθελα να πω ότι ανεξαρτήτως της ημέρας, των συνθηκών ή της κατάστασης, αυτή είναι μια ημέρα αφιερωμένη σε εκείνη και μόνο σε εκείνη. Σε ευχαριστώ που μεγάλωσες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν δυνατό»

Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Τσίπρα στον Τσιτσιπά

Στέφανος Τσιτσιπάς: Εμπνέομαι από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Video)

Roland Garros: Η ημέρα που ο Στέφανος Τσιτσιπάς «άγγιξε» το όνειρο (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:34