search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Συγχαρητήρια Σακελλαροπούλου, Μητσοτάκη και Τσίπρα στον Τσιτσιπά

13.06.2021 23:24
tsitsipas_new

Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του Roland Garros έστειλε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαρόπουλου μέσω twitter.

Ειδικότερα στην ανάρτηση της η Πρόεδρος αναφέρει:

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά για τη συμμετοχή του στον τελικό του #rolandgarros, την πρώτη για αθλητή μας, αποτέλεσμα σπουδαίου ταλέντου και σκληρής δουλειάς. Είμαστε περήφανοι για τον Στέφανο και για τη Μαρία Σάκκαρη, που χαρίζουν μεγάλες στιγμές στον ελληνικό αθλητισμό

Τα συγχαρητήριά του στον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη εξέφρασε με αναρτήσεις του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως η πορεία τους είναι απόδειξη για το πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Ταυτόχρονα ο πρωθυπουργός εκφράζει τις ευχαριστίες του για την υπερηφάνεια που μας γέμισαν οι δυο μεγάλοι αθλητές.

«Συγχαρητήρια στον Στέφανο Τσιτσιπά και στη Μαρία Σάκκαρη για την εκπληκτική τους παρουσία στο #RolandGarros. Η πορεία σας είναι απόδειξη του πόσα μπορεί να πετύχει κανείς με σκληρή δουλειά και αφοσίωση. Μπράβο και στους δύο! Μας γεμίσατε υπερηφάνεια!», αναφέρει στις αναρτήσεις του ο πρωθυπουργός.

«Το πιο σημαντικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, το είπε σήμερα στην απονομή ο αντίπαλός του: ‘’Απόλυτος σεβασμός σ’ εσένα και την ομάδα σου. Θα κατακτήσεις πολλά Grand Slam’’. Ένας αθλητής στα 22 του, μία ανάσα από την κορυφή του κόσμου. Μας κάνει περήφανους», έγραψε στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας.

Rolan Garros: Τζόκοβιτς vs. Τσιτσιπάς για το τρόπαιο – Ο ασύλληπτος «Νόλε» εκθρόνισε τον Ναδάλ (Videos)

Rolan Garros: Τζόκοβιτς vs. Τσιτσιπάς (Videos)

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πόνος στη μέση – Το ιατρικό time out (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:01