search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:29
MENU CLOSE

H απάντηση Λοβέρδου «στις… σουσουράδες και… μουσίτσες του ΚΙΝΑΛ» (Video)

11.07.2021 10:33
loverdos_new

Απάντηση από την Πάτρα σε όλες τις «μουσίτσες και σουσουράδες του ΚΙΝΑΛ» -όπως ο ίδιος χαρακτήρισε τους άσπονδους συντρόφους του, που διαδίδουν ότι ως αρχηγός του Κινήματος θα αποτελέσει «δεκανίκι» του κ. Μητσοτάκη- έδωσε από την Πάτρα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο πρώην υπουργός και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου του περιοδικού «Πατρινόραμα», ξεκαθάρισε ότι με τον ίδιο αρχηγό, το ΚΙΝΑΛ «δεν θα γίνει …τσόντα και δεκανίκι της ΝΔ».

«Αυτό δεν έχει τολμήσει κανείς από τον δικό μου πολιτικό χώρο να μου το πει κατά πρόσωπο. Όμως ορισμένες …μουσίτσες και σουσουράδες, όπως τις αποκαλώ με διάθεση χιούμορ, τα λένε αυτά σε δημοσιογράφους. Σας ευχαριστώ για το ερώτημα, γιατί θα μπορέσω να καλύψω ένα θέμα που δεν απασχολεί βέβαια εμένα, γιατί εγώ είμαι γνωστός, αλλά απασχολεί τις …σουσουράδες και συνεπώς οφείλω να τους απαντάω!», είπε.

«Ο πρώτος που τόλμησε να το εκστομίσει είναι ο Αλέξης Τσίπρας σε μία συνέντευξή του και πήρε από εμένα την απάντηση που το έπρεπε. Κοιτάξτε: ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ δεν συμβιβάζονται! Ο χώρος μας έχει δύο αντιπάλους: Ιδεολογικό, παραδοσιακό αντίπαλο τη Ν.Δ. και υπαρξιακό αντίπαλο τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνεπώς η προοπτική που θέλω να δώσω εγώ στο ΠΑΣΟΚ, είναι να γίνει η Αξιωματική Αντιπολίτευση και μετά δύναμη εξουσίας, δηλαδή Κυβέρνηση!», συνέχισε.

«Για να μην βγει πάλι ο Τσίπρας»

»Το ΚΙΝΑΛ απέτυχε να καταστεί Κίνημα Αλλαγής. Είναι 8% στις εκλογές και έως 7% στις δημοσκοπικές του επιδόσεις. Δεν μπορεί να κάνει αυτή την αλλαγή. Όταν λοιπόν αποφασίζεις να επιστρέψεις στο ΠΑΣΟΚ αυτό σημαίνει ότι αρνείσαι αυτού του είδους τους ρόλους. Αποκήρυξα αυτόν τον χαρακτήρα του δεκανικίου και της …πολιτικής τσόντας. Για να είμαστε πάρα πολύ σαφείς!», πρόσθεσε.

Απαντώντας στην ίδια ερώτηση, ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε σίγουρος για τη δυναμική του: «Εγώ θα ανακόψω το κύμα των ψηφοφόρων που εγκαταλείπει το ΚΙΝΑΛ και πάει στη Ν.Δ. Και θα κάνω να επιστρέψει, όλος εκείνος ο κόσμος που πήγε στη Ν.Δ. για να μην βγει και πάλι ο Τσίπρας πρωθυπουργός της χώρας. Μόνο εγώ μπορώ να το κάνω αυτό! Γιατί έχω χαρακτηριστικά κεντροαριστερά και κεντρώα, μιλάω μια γλώσσα μετριοπάθειας, καταλαβαίνω τι λένε οι Έλληνες πολίτες και είμαι σε θέση αυτό το μεγάλο κομμάτι δυναμικού να το φέρω πίσω στο ΠΑΣΟΚ. Όπως επίσης θα δείτε ότι θα επιστρέφουν και θα δηλώνουν το «παρών» μαζί μου, μια σειρά από στελέχη που κατατάσσονταν στην αριστερή πλευρά του ΠΑΣΟΚ».

Διαβάστε επίσης:

Τζέφρι Πάιατ: «Ανακάλυψε» τον Σαν Ντιέγκο στη Λέρο

Μαξίμου: Εκνευρισμός για τον Σόιμπλε

Όταν η κυβέρνηση μιλούσε για «φυσιολογικό» καλοκαίρι…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 15:28