search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:40
MENU CLOSE

Με άρωμα ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα Λοβέρδου (Video)

16.06.2021 21:18
loverdos_new

Με κάθε επισημότητα ο Ανδρέας Λοβέρδος και με άρωμα ΠΑΣΟΚ να φορτίζει έντονα την ατμόσφαιρα, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Σε ένα βίντεο διάρκειας 14:23’ ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος, Ανδρέας Λοβέρδος παρουσίασε αναλυτικά την «Πράσινη Επανάσταση», το μανιφέστο της δικής του υποψηφιότητας. Σε αυτό, μεταξυ άλλων τονίζει ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να μετασχηματιστεί σε Κίνημα Αλλαγής ενώ κάλεσε παλιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, την Ελιά, τη Δημοκρατική Παράταξη και δημοκρατική Συμπαράταξη αλλά και από το ΚΙΝΑΛ, να παλέψουν μαζί για το μέλλον της Ελλάδας. «Να ανασυντάξουμε το κόμμα μας».

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι μόνο το όνομα μας, είναι η ιστορία μας είναι η ψυχή μας. Το ΠΑΣΟΚ είναι η πηγή της υπερηφάνειας μας», σχολιάζει ο πρώην υπουργός προσθέτοντας ότι σύμβολο του κόμματος είναι ο ήλιος, «το σύμβολο του Διαφωτισμού, του φωτός, των ιδεών και των αγώνων μας. Πράσινο είναι το χρώμα μας. Η επανάσταση είναι το καθήκον μας».

Η επόμενη ημέρα της πανδημίας σε όλη την Ευρώπη και την Ελλάδα θα αφήσει ένα μεγάλο στίγμα που αφορά την οικονομία και την άνοδο της ανεργίας. Το μεταναστευτικό αποτελεί ένα σοβαρό θέμα για την ασφάλεια και την κοινωνία της Ευρώπης.

Κλείνοντας, ο κ. Λοβέρδος έδωσε ραντεβού στο συνέδριο του κόμματος όπου θα παρθούν οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα του κόμματος, λέγοντας ότι η Ελληνική σοσιαλδημοκρατία, είναι το μεταρρυθμιστικό προοδευτικό πασοκ που πρέπει να γίνει ανοιχτό σε ιδέες και δεν θα τρομάζει μπροστά στη διαφωνία. Επιπλέον τόνισε ότι«θα πιάσουμε το νήμα που μας συνδέει με την ιστορία της παράταξης. Θα αγωνιζόμαστε διαρκώς για την προτεραιότητα της Δημοκρατίας.

«Μαθητής» του Μπακούνιν ο Χατζηδάκης, σύμφωνα με βουλευτή της ΝΔ… (Video)

Τα χρόνια πολλά του Νίκου Παπανδρέου στον αδελφό του Γιώργο – Φωτογραφία «από τα ανέμελα χρόνια του Καναδά»

Ανακαίνιση στο Μέγαρο Μαξίμου: Δείτε φωτογραφίες από τη νέα διακόσμηση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:36