search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:06
MENU CLOSE

«Μαθητής» του Μπακούνιν ο Χατζηδάκης, σύμφωνα με βουλευτή της ΝΔ… (Video)

16.06.2021 19:43
hrysomallis_new

Ο πρίγκιπας Μιχαήλ Αλεξάντροβιτς Μπακούνιν, υπήρξε ένας από τους κορυφαίους πολιτικούς φιλοσόφους και επαναστάτες του 19ου αιώνα, και θεωρείται ως ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του αναρχισμού.

Η επιρροή του Μπακούνιν στα αναρχικά και αριστερά ρεύματα πολιτικής σκέψης και πρακτικής είναι βαθιά και σημαντική, ωστόσο, φαίνεται ότι έχει «μαθητές» και στην κεντροδεξιά και ένας από αυτούς είναι ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίστηκε ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος, υπερασπιζόμενος το νομοσχέδιο για τα εργασιακά σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «αν θέλατε να τρολάρετε και να ασκήσετε μια κριτική στον υπουργό Κωστή Χατζηδάκη, θα μπορούσατε απλά να του πείτε -που είναι και αλήθεια- ότι στην ουσία εφαρμόζει, αυτά που είχε πει και ο Μιχαήλ Μπακούνιν.

Δηλαδή βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας, αποδίδει στην εργασία αυτό που της οφείλεται δίκαια και αποδίδει με τον τρόπο αυτό ασφάλεια, άνεση και αναψυχή. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια που γίνεται με αυτό το νομοσχέδιο» ισχυρίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ».

Δικαίωση Τσίπρα για το «ξεστοκάρισμα» και από την Καθημερινή

«Νεύρα» στο Μαξίμου λόγω επιτροπής εμβολιασμού και… AstraZeneca

Βουλή: Έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης για το εργασιακό – live

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:06