search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 04:20
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: «Την είχε αιχμάλωτη, απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και τα αδέλφια της» (video)

12.07.2021 10:11
ilioupoli

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες λεπτομέρειες για όσα φρικτά πέρασε στα χέρια του αστυνομικού, το 18χρονο κορίτσι που κατάφερε να γλιτώσει από την κόλαση που βίωνε.

Η δικηγόρος της 18χρονης μιλώντας στο Mega περιέγραψε τη φρίκη που έζησε το κορίτσι στην Ηλιούπολη, ενώ παράλληλα έκανε λόγο για κύκλωμα.

Η Αντωνία Λεγάκη ευχαρίστησε αρχικά την εργαζόμενη κοπέλα στην καφετέρια η οποία αφού είδε το κορίτσι χτυπημένο της είπε «αν χρειάζεσαι βοήθεια, είμαι εδώ».

«Ο άνθρωπος αυτός την είχε αιχμάλωτη επό 1,5 μήνα την εξέδιδε χτυπώντας την, προσπαθούσε να της δώσει ναρκωτικά ή της στερούσε την τροφή. Είναι ένα παιδί ακόμα παγωμένο απέναντι σε αυτό που της συνέβη. Η προσέγγιση ήταν μια κανονική προσέγγιση για μια σχέση. Το κορίτσι ήθελε να φύγει από το σπίτι της και ήταν ευάλωτη. Ένιωσε ασφάλεια επειδή ο άνδρας ήταν αστυνομικός. Αυτός ήλεγχε τις επικοινωνίες της. Είχε έναν έλεγχο. Ο περίγυρος δεν είχε καταλάβει… το κορίτσι φοβόταν πάρα πολύ, την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την μητέρα και τα αδέρφια της», ανάφερε η δικηγόρος της 18χρονης..

Και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την ιστορία. Μιλάμε για κύκλωμα. Αυτό το κορίτσι έχει κατανομάσει ότι ήξερε. Έκανε ό,τι μπορούσε. Η μητέρα της δεν γνώριζε. Αυτό περιγράφει η κοπέλα».

Η Αντωνία Λεγάκη αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της νεαρής από κάθε επικοινωνία, διερωτώμενη «τι εξυπηρετεί το να αποκλείεται το παιδί από την επικοινωνία για ένα 12ωρο;»

«Την πήγαν στο νοσοκομείο αφού την εξαφάνισαν από εμάς και πήγαιναν κι έλεγαν ότι είναι κρατούμενη» σημείωσε και προσέθεσε: «Το ερώτημα γιατί το παιδί απομονώθηκε επί 12ωρο από τους δικηγόρους του παραμένει εκκρεμές. Θα πάρουμε τη δικογραφία, θα δούμε τι καταγράφεται. Το παιδί είναι στο σπίτι του, προσπαθεί να συνέλθει, χρειάζεται βοήθεια, θα την έχει».

«Ο αστυνομικός δεν ήταν μόνος του»

Την ίδια ώρα, ο γενικός γραμματέας Αστυνομικών Υπάλληλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, επεσήμανε πως «αυτός δεν είναι αστυνομικός κατά την άποψή μου» και ζήτησε να «ανοίξουν στόματα, να καταλάβουν κάποιοι ότι ως εδώ η βία. Η αστυνομία έχει φτιάξει ειδική υπηρεσία ενδοοικογενειακής βίας, όποια κοπέλα είναι θύμα να λέει το πρόβλημά της. Να καταγγέλλονται αυτές οι συμπεριφορές. Είμαι βέβαιος η Δικαιοσύνη θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει».

Αναφέρθηκε και αυτός σε κύκλωμα και τόνισε πως «ο αστυνομικός δεν ήταν μόνος του» και απαίτησε «από τις Αρχές να συλληφθούν και το παιδί να μην κινδυνέψει».

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη-σκηνές θρίλερ: «Η 18χρονη κρύφτηκε, ο κακοποιητής την έψαχνε με τη μηχανή»

Τσίπρας για Ηλιούπολη: Συλλογικό τραύμα η ιστορία της 18χρονης

Βιασμός 18χρονης: «Θα σου φυτέψω σφαίρα στο κεφάλι» – Η απειλή που έθεσε σε αργία τον μαστροπό αστυνομικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31