search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 04:37
MENU CLOSE

Ηλιούπολη-σκηνές θρίλερ: «Η 18χρονη κρύφτηκε, ο κακοποιητής την έψαχνε με τη μηχανή»

11.07.2021 20:18
diamerisma_new

Σκηνές από ταινία θρίλερ θυμίζουν τα όσα διαδραματίστηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ηλιούπολη, όταν η 18χρονη κοπέλα κατάφερε να δραπετεύσει από το διαμέρισμα όπου βίωνε την απόλυτη φρίκη από τον κακοποιητή αστυνομικό που την βίαζε και την εξέδιδε.

Η δικηγόρος Αντωνία Λεγάκη περιέγραψε στο MEGA τα όσα εκτυλίχθηκαν τα κρίσιμα λεπτά μετά την καταφυγή της στην εργαζόμενη σε γειτονική καφετέρια, η οποία αποτέλεσε τον «φύλακα βοηθό» της.

«Δραπετεύει, αφού την βλέπει χτυπημένη η σερβιτόρα της καφετέριας και της λέει εάν χρειάζεσαι βοήθεια, πες μου. Το κορίτσι παίρνει θάρρος και λίγο αργότερα, σπεύδει τρέχοντας στην καφετέρια και ζητάει βοήθεια, οι άνθρωποι την κρύβουν, ο κακοποιητής την ψάχνει με τη μηχανή γύρω-γύρω. Κρύβονται, είναι, δηλαδή, αστυνομική ταινία, αυτό που έζησαν», είπε η κα Λεγάκη.

Τι λένε οι γείτονες

Η κοπέλα, η οποία σύμφωνα με όσα έχει πει στους αστυνομικούς από την ηλικία των 11 ετών μέχρι και τα 17, κακοποιούταν συστηματικά από τον πατέρα της, γνώρισε τον αστυνομικό πριν από δύο μήνες και σύναψαν σχέση.

Γρήγορα, άρχισε να βιώνει ξανά τον εφιάλτη. «Την κοπέλα σχεδον δεν την έβλεπα, δύο φορές την είχα δει» ανέφερε μια γειτόνισσα. «Μιλάμε για σοβαρή περίπτωση… Δεν μας έλεγε κανένας καλημέρα από όλους αυτούς» πρόσθεσε ένας γείτονας.

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εκείνος την απειλούσε με το όπλο και είχε προχωρήσει σε αποτρόπαιες πράξεις σε βάρος της, ενώ, την είχε αναγκάσει να κλείσει και όλους τους λογαριασμούς της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έξω από το σπίτι, παραμένουν η μηχανή και το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Οι αστυνομικοί μέσα βρήκαν συσκευές κινητές τηλεφωνίας και κάρτα SIM, τρεις κάρτες μνήμης, μια φωτογραφική μηχανή, έναν σκληρό δίσκο και ένα στικάκι USB. Στο σπίτι του πατέρα της 19χρονος μετά από έρευνα οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα αεροβόλο πιστόλι με τη γεμιστήρα του, μια πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο, ένα μαχαίρι και μια συσκευή κινητής τηλεφωνίας.

Καταζητείται συνεργός

Για την υπόθεση, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης σε βάρος τρίτου προσώπου, ο οποίος φέρεται να συνέδραμε τον αστυνομικό στις αποτρόπαιες πράξεις του.

Οι δύο κατηγορούμενοι ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν ενώπιον της ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιούπολη-18χρονη: Καταγγελίες για τη στάση της ΕΛΑΣ – Τι απαντά ο Χρυσοχοΐδης

Βιασμός 18χρονης: Δικογραφία «φωτιά» για τον επίορκο αστυνομικό – Συνελήφθη και ο πατέρας της

Φρίκη στην Ηλιούπολη: Στον εισαγγελέα ο βιαστής πατέρας της 18χρονης και ο αστυνομικός που την εξέδιδε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06