search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Το προφίλ του 39χρονου αστυνομικού που εξέδιδε την 18χρονη κοπέλα (Video)

12.07.2021 11:35
astynomikos_new

Συνεχίζει να προκαλεί σοκ η υπόθεση της 19χρονης κοπέλας στην Ηλιούπολη η οποία ήταν αιχμάλωτη στο σπίτι του 39χρονου αστυνομικού και αναγκαζόταν να εκδίδεται.

Εξίσου σοκαριστικό είναι το γεγονός ότι στη υπόθεση φαίνεται να εμπλέκεται και ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια την κακοποιούσε από τότε που ήταν 11 ετών.

Ο αστυνομικός και πατέρας του θύματος κακοποίησης συνελήφθησαν, επιβαρυμένοι με συνολικά 14 κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ενώπιον της Εισαγγελέα και πήραν προθεσμία να απολογηθούν ενώπιον της 16ης τακτικής ανακρίτριας τις επόμενες ημέρες, ενώ οι αρχές έχουν εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για ένα άτομο το οποίο επισκεπτόταν καθημερινά το διαμέρισμα του αστυνομικού, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι γείτονες.

Ποιος είναι ο 39χρονος αστυνομικός

O 39χρονος αστυνομικός, όπως αποκαλύφθηκε, υπηρετούσε στις πεζές περιπολίες στην Αθήνα.

Η παραβατική του συμπεριφορά φαίνεται πως ήταν γνωστή στους κόλπους της αστυνομίας καθώς μεταξύ άλλων τον περασμένο Ιούνιο φέρεται να είχε εκτοξεύσει σοβαρές απειλές σε βάρος συναδέλφων.

Επίσης ήταν πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στις οποίες δεν έκρυβε το πάθος του για τα όπλα αλλά και για την ακριβή ζωή.

Ο 39χρονος φρόντισε να δείξει το «σκληρό» αηδιαστικό του πρόσωπο, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, και κατά την μεταγωγή του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων καθώς εμφανίστηκε με μπλούζα που παρέπεμπε στην πιο γνωστή εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 8χρονο αγόρι που παρασύρθηκε από ΙΧ – Άφαντος ο οδηγός (Photo)

Ξέφρενο κορωνοπάρτι στην Χαλκίδα: Βρίζουν τον Χαρδαλιά και πηδούν από τα μπαλκόνια στην πισίνα (Videos)

Προειδοποίηση Παγώνη: Θα ξαναζήσουμε τον περσινό χειμώνα αν δεν τρέξουν οι εμβολιασμοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 00:58