search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Αρκουμανέας: Κοντά στις 3.000 τα κρούσματα σήμερα

13.07.2021 11:43
syntagma_new

Εκτός κάθε ελέγχου φαίνεται ότι είναι πλέον η αύξηση των κρουσμάτων στην χώρα μας λόγω της χαλάρωσης στην εφαρμογή των μέτρων από την κόπωση των πολιτών εξαιτίας του ατελείωτου lockdown των προηγούμενων μηνών, της «στασιμότητας» του εμβολιαστικού προγράμματος και της επικράτησης της μεταλλάξης Δέλτα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ Παναγιώτη Αρκουμανέα, σήμερα ο αριθμός των κρουσμάτων που θα ανακοινωθούν θα είναι κοντά στις 3.000.

Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, μίλησε σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ και ενημέρωσε πως ο αριθμός των κρουσμάτων θα είναι κατά πολύ αυξημένος.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση για το εάν τα σημερινά κρούσματα θα είναι περισσότερα από 3.000, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ επεσήμανε πως θα είναι κοντά σε αυτό το νούμερο.

Παράλληλα, ο Παναγιώτης Αρκουμανέας κάλεσε όλους όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί να το ξανασκεφτούν και να πάνε να εμβολιαστούν και επίσης ζήτησε από τους πολίτες να φορούν τις μάσκες τους και να μην χαλαρώνουν αφού η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ μεταδοτική.

Να σημειωθεί ότι χθες, Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.065 κρούσματα εκ των οποίων τα 892 κρούσματα εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 126 στη Θεσσαλονίκη

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στα Σεπόλια: Καταγγελία για απόπειρα πνιγμού 4χρονου κοριτσιού από την μητέρα του (Video)

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Γιατί η απόφαση της κυβέρνησης έχει μεγάλο ρίσκο – Τα 5 ερωτήματα που προκύπτουν

Φάνης Χριστοδούλου: Τα νεότερα για την υγεία του μετά το σοβαρό τροχαίο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 10:43