search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Ηλιούπολη: Προκαλεί στην κατάθεση του ο αστυνομικός, τα ρίχνει όλα στην 19χρονη

14.07.2021 21:59
astynomikos_dikastiria-new

Η φρίκη στην Ηλιούπολη που βίωσε η 19χρονη τόσο από τον πατέρα της που τη βίαζε από τα 11 της χρόνια όσο και από τον επίορκο αστυνομικό που φέρεται να την εξέδιδε δεν έχει τέλος. Ο επίορκος αστυνομικός στην απολογία του έριξε όλη την ευθύνη στην κοπέλα, και εμφανίζει τον εαυτό του σαν καλό προστάτη της που ήθελε να την κάνει να διακόψει να εκδίδεται και να παίρνει ναρκωτικά  

Ο επίορκος προφυλακισμένος πλέον, αστυνομικός φέρεται να υποστήριξε ότι η 19χρονη προχώρησε στις καταγγελίες εκδικητικά, επειδή εκείνος της είχε ζητήσει να σταματήσει να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες πορνό.

Παραδέχτηκε πάντως ότι σε μια περίπτωση τη χτύπησε και όπως είπε: «Αυτή ήταν νευρική και τσακωθήκαμε και εγώ της έριξα μία σφαλιάρα και αυτή με έβρισε και άνοιξε την πόρτα και έφυγε από το σπίτι μου και μου είπε “Τι έκανες; Θα δεις ρε μα..κα”». Και όλα αυτά επειδή όπως ισχυρίζεται της είπε να σταματήσει τα ναρκωτικά.

Βέβαια η 19χρονη στην κατάθεση της αναφέρει με συγκεκριμένα στοιχεία ότι ο επίορκος αστυνομικός ήταν εκείνος που προσπαθούσε να την εξαναγκάσει σε χρήση.

Για το γεγονός ότι η κοπέλα εκδιδόταν ο προφυλακισμένος αστυνομικός ισχυρίστηκε πως η κοπέλα από μόνη της προέβη σε περαιτέρω συνεννοήσεις και πράξεις, χωρίς εκείνος να γνωρίζει. Ενδεικτικά φέρεται να δηλώνει ότι εκείνος την έφερε σε επαφή με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας «Sirina», καθώς τον γνώριζε προσωπικά, αλλά πως δεν γνώριζε ότι σύναψε συμφωνία για να γυρίσει ταινία πορνό.  

Τέλος, σχετικά με τα σοβαρά σημάδια ξυλοδαρμού που έφερε η 19χρονη, ο αστυνομικός ισχυρίστηκε ότι ένα βράδυ έφυγε από το σπίτι και γύρισε το πρωί με σημάδια στο πρόσωπο και το σώμα. Είπε, πως τη ρώτησε και του απάντησε ότι πήγε σε ένα ραντεβού, όπου αντί για ένα άτομο, εμφανίστηκαν τρία, την βίασαν, της πήραν τα χρήματα και τη χτύπησαν.

Διαβάστε επίσης:

Εμβολιασμοί: Ανοίγει η πλατφόρμα για τους 15-17

Johnson & Johnson: 15 περιστατικά Γκιγιέν-Μπαρέ κατέγραψε ο ΕΜΑ

Μπακογιάννης: Η αγκαλιά του, στη μητέρα Αξαρλιάν στο σημείο που η 17Ν δολοφόνησε τον Θάνο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 13:00