search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:04
MENU CLOSE

Μπακογιάννης: Η αγκαλιά του, στη μητέρα Αξαρλιάν στο σημείο που η 17Ν δολοφόνησε τον Θάνο

14.07.2021 19:23
mpakogiannis_axarlian-new

Είκοσι εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν σήμερα από την ημέρα που η 17 Νοέμβρη επιχείρησε να δολοφονήσει τον τότε υπουργό Οικονομίας Ιωάννη Παλαιοκρασσά. Η αποτρόπαιη ενέργεια της απέτυχε όμως ο Θάνος Αξαρλιάν, ένα 20χρονο αθώο παιδί που βρισκόταν στο σημείο σκοτώθηκε.


Σήμερα στο σημείο της δολοφονίας ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε με τη μητέρα του ανθρώπου που κόπηκε με τόσο βίαιο και απότομο τρόπο το νήμα της ζωής του. Εξάλλου και ο ίδιος ο Κώστας Μπακογιάννης έχει βιώσει από μικρός την απώλεια του πατέρα του από την τρομοκρατική οργάνωση.


Ο Κώστας Μπακογιάννης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τα εξής: «29 χρόνια τώρα, την ίδια μέρα, την ίδια ώρα, στις τέσσερις και τρία πρώτα λεπτά, η μαμά του Θάνου Αξαρλιάν, τα αδέρφια του, η οικογένειά του, οι αγαπημένοι και οι φίλοι του αφήνουν ένα λουλούδι, εκεί που δολοφονήθηκε από τους τρομοκράτες. Σήμερα, θα ήταν μόλις 49 ετών. Ο ανιψιός του, ο Στέφανος, έχει τα μάτια του»

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή συμπλοκή με ανήλικους στην Κηφισιά – Μαχαίρωσαν 17χρονο

Φωτιά σε σπίτι στο Χαλάνδρι: Εντοπίστηκε νεκρός 22χρονος άνδρας

ΗΠΑ: Δολοφονία ράπερ live στο Instagram (Video, σκληρές εικόνες)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31