search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:58
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Δολοφονία ράπερ live στο Instagram (Video, σκληρές εικόνες)

14.07.2021 18:50
rapper_new

Μερικές φορές τα social media εκτός από το να συνδέουν τους ανθρώπους μεταξύ τους, γίνονται και «μάρτυρες» πολύ σκληρών και άγριων περιστατικών.

Το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό ράπερ Indian Red Boy, κατά κόσμον Zerail Rivera, ο οποίος δολοφονήθηκε την ώρα που έκανε Instagram live μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Λος Άντζελες.

Την ώρα της δολοφονίας του, ο 21χρονος μουσικός συνομιλούσε με ένα φίλο του σε λάιβ μετάδοση, όταν μπροστά στα μάτια χιλιάδων ακολουθών του, δέχθηκε 12 σφαίρες και έπεσε νεκρός.

Στο βίντεο ο νεαρός ράπερ συνομιλέι με φίλο του όταν ακούγoνται πυροβολισμοί και στη συνέχεια ακούγεται να ψελλίζει τη λέξη «Help» (βοήθεια), ενώ η κάμερα αρχίζει να πέφτει και ο ίδιος να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η δολοφονία σχετίζεται με την δράση συμμοριών καθώς ο Indian Red Boy ήταν μέλος σε μια από αυτές.

Διαβάστε επίσης

Ολλανδία: Χαροπαλεύει στην εντατική δημοσιογράφος που πυροβόλησαν στο κεφάλι

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σταμάτησαν λάθος αυτοκίνητο αλλά δεν κατέβασαν τα όπλα και πέρασαν χειροπέδες στον αθώο οδηγό (video)

Γερμανία: Δύο νεκροί από περιστατικό με πυρά στην πόλη Έσπελκαμπ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:58