search
ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:50
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Αστυνομικοί σταμάτησαν λάθος αυτοκίνητο αλλά δεν κατέβασαν τα όπλα και πέρασαν χειροπέδες στον αθώο οδηγό (video)

06.07.2021 15:56
cops_las_vegas-new

Αν δεν ήταν για κλάματα αυτό που συνέβη στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, είναι σίγουρα για γέλια. Περιπολικά κυνηγούσαν ένα αυτοκίνητο το οποίο τους ξέφυγε. Αντί αυτού μπερδεύτηκαν και έκαναν λάθος και σταμάτησαν άλλο αυτοκίνητο.


Ακόμη και τότε και ενώ είδαν ότι είναι άλλος ο οδηγός, τα όργανα της τάξης παρέμειναν με τα όπλα τους προτεταμένα ενώ πέρασαν και χειροπέδες στον αθώο άνδρα.
Όταν σταμάτησαν το όχημα στο μπλόκο και είπαν στον οδηγό να κάνει δεξιά, να κλείσει τη μηχανή και να πετάξει τα κλειδιά έξω από το παράθυρο, ο οδηγός έντρομος έκανε όσα τον πρόσταξαν οι αστυνομικοί. Όταν βγήκε έξω από το όχημα και είδε όλα τα όπλα να τον σημαδεύουν, ο άνδρας τα έχασε και νευρίασε.

@lastcall702

Las Vegas Cops pull over wrong car ! ##blacklivesmatter ##clowncops ##mybad

♬ Fuck Tha Police – N.W.A.
@lastcall702

Ooops Wrong Car ! Part 2##blacklivesmatter. ##mybad ##clowncops

♬ Fuck Tha Police – N.W.A.

Κάποιος αστυνομικός του φώναξε να ηρεμήσει και ο άνδρας απάντησε πως είναι αδύνατον να ηρεμήσει όταν τον σημαδεύουν 6-7 όπλα. Τελικά ακούγεται η φωνή ενός αξιωματικού που λέει: «κάναμε λάθος, είναι λάθος αυτοκίνητο» ενώ ο αξιωματικός τον ρωτάει «Λάθος αυτοκίνητο είναι;»


Αλλά το περιστατικό δεν σταματάει εδώ ναι μεν σταμάτησαν λάθος όχημα, ναι μεν έβγαλαν τον οδηγό και τον σημάδευαν με τα όπλα, μια που έκαναν τον κόπο είπαν να τον συλλάβουν και να του περάσουν χειροπέδες.
Κάποιος περαστικός τράβηξε τα όσα διαδραματίστηκαν με βίντεο και τα ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου φυσικά έγιναν viral.

Διαβάστε επίσης:

Τη σκότωσε, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ: Το κόλπο με το γάντι που αθώωσε τον πιο στυγερό γυναικοκτόνο (Videos)

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 13 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε επεισόδιο με πυροβολισμούς

Επιχείρηση Trojan Shield: Πώς το FBI ξεγέλασε εκατοντάδες εγκληματικές οργανώσεις με ένα app

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 03.06.2024 18:50