search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:10
MENU CLOSE

Αιματηρή συμπλοκή με ανήλικους στην Κηφισιά – Μαχαίρωσαν 17χρονο

14.07.2021 18:08
symm

Δεν πέρασαν καν 24 ώρες από το περιστατικό του Αλίμου, όπου 7 ανήλικοι μαχαίρωσαν και λήστεψαν έναν δεκατετράχρονο και είχαμε και νέα αιματηρή συμπλοκή στην Κηφισιά που είδε το φως της δημοσιότητας.


Παρέα ανηλίκων από 8 άτομα επιτέθηκε σε 17χρονο, τον χτύπησε και τον μαχαίρωσε. Ο 17χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με κατάγματα στη γνάθο και τραύματα στο πόδι.
Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει συλλάβει δυο ανήλικους και έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι 4. Ένας από τους δράστες τραυμάτισε με μαχαίρι στο μηρό 17χρονο, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές, εγκαταλείποντάς τον αιμόφυρτο.


Πάντως σύμφωνα με τις αρχές δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος άλλου ανήλικου μαθητή.

Διαβάστε επίσης:

Τσιάρτας μετά τις αντιδράσεις: Δεν αποδέχομαι την πρόταση της ΑΕΚ για να μην διχάσω τον κόσμο

Ωνάσης, Τίνα Λιβανού, Κατίνα Παξινού σε gala -Το ρετρό κλικ από το 1957

Κορωνοϊός-Μόσιαλος: Πόσο καιρό μας προστατεύει το εμβόλιο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:07