search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:30
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Ψάχνουν μαζί σπίτι

14.07.2021 18:23
lopez-affleck

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε «like» σε μια παλιότερη φωτογραφία του Μπέν Άφλεκ, την οποία κοινοποίησαν θαυμαστές του ζευγαριού.

Στην φωτογραφία αυτή ο Μπεν Άφλεκ βρίσκεται στο set της ταινίας που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε, με τίτλο «The Town», η οποία κυκλοφόρησε το 2010.

Αν και η Λόπεζ δεν άφησε κάποιο σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, το «like» της δεν έμεινε απαρατήρητο από τους ακόλουθους του λογαριασμού. 

Η Τζένιφερ Λόπεζ μίλησε για την επανασύνδεση με τον Μπεν Άφλεκ

Η επανασύνδεση τους έγινε μετά τον χωρισμό της Λόπεζ από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ. Οι δύο τους περνάνε πολύ χρόνο μαζί ως ζευγάρι, με ρομαντικές αποδράσεις στη Μontana, στο Μiami και τα Hamptons. Ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε και με τα παιδιά τους σε θεματικό πάρκο.

Το ζευγάρι φαίνεται να θέλει να πάρει τη σχέση τους ένα βήμα πιο πέρα ενώ έχουν ζητήσει ήδη από έναν μεσίτη να αρχίσει να τους δείχνει σπίτια προς πώληση στο Beverly Hills και στο Bell Air, σύμφωνα με μια πηγή.

«Ο Ben και η Jenn περνούν σχεδόν κάθε βράδυ μαζί όταν δεν δουλεύουν», «Σκοπεύουν να μετακομίσουν μαζί πολύ σύντομα», πρόσθεσε η πηγή.

Διαβάστε επίσης:

Τζίλιαν Άντερσον: Τέλος τα σουτιέν για εμένα – Δεν με νοιάζει αν το στήθος μου φτάσει μέχρι τον αφαλό (video)

Γιώργος Σουξές: Η σκέψη του να αυτοκτονήσει μετά από σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Ντέιβιντ Μπόουι: «Χρυσάφι» για το διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Σόχο (photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28