search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:44
MENU CLOSE

Τζίλιαν Άντερσον: Τέλος τα σουτιέν για εμένα – Δεν με νοιάζει αν το στήθος μου φτάσει μέχρι τον αφαλό (video)

14.07.2021 13:06
GILLIAN_ANDERSON

Η Τζίλιαν Άντερσον ανακοίνωσε την απόφαση της να σταματήσει να φοράει σουτιέν και πολλές ήταν οι γυναίκες που ταυτίστηκαν μαζί της.

Όπως δήλωσε σε ένα Instagram live video η Άντερσον, έχει πλέον σταματήσει να φοράει σουτιέν και δεν σκοπεύει να βάλει ξανά στην γκαρνταρόμπα της αυτό το τόσο «γ@@@μενα άβολο εσώρουχο».

«Δεν φοράω πια σουτιέν. Δεν μπορώ, λυπάμαι. Δεν με νοιάζει αν το στήθος μου φτάσει μέχρι τον αφαλό. Δεν πρόκειται να φορέσω σουτιέν, είναι τόσο γ@μημέν@ άβολο», είπε χαρακτηριστικά η 52χρονη ηθοποιός.

Η ανακοίνωση αυτή της ηθοποιού επικροτήθηκε από μεγάλη μερίδα γυναικών στα σόσιαλ μίντια που επίσης δυσφορούν με το καταπιεστικό εσώρουχο.

«Δεν φοράω ποτέ σουτιέν και ακούω συχνά άσχημα σχόλια για αυτό. Με χαροποιεί λοιπόν πολύ που σταμάτησε και η Τζίλιαν να φοράει», αναφέρει ένα σχόλιο. «Αν η Άντερσον που έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα και Emmy λέει όχι στα σουτιέν, ποιες είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε», γράφει ένα άλλο.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Σουξές: Η σκέψη του να αυτοκτονήσει μετά από σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του

Ντέιβιντ Μπόουι: «Χρυσάφι» για το διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Σόχο (photos)

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Παρελθόν τα μακριά μαλλιά της – Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της! (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:43