search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:43
MENU CLOSE

Βουλή: Η απουσία του Τασούλα κατά την ομιλία Τσίπρα ενόχλησε και… «γαλάζιους»

15.07.2021 08:48
tasoulas_tsipras_new

Ο Κώστας Τασούλας απουσίαζε την ώρα που μιλούσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Δεν χρειάζεται να είναι κανείς γνώστης στο κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ για να γνωρίζει την εθιμική παράδοση που θέλει τον εκάστοτε Πρόεδρο της Βουλής να προεδρεύει ο ίδιος όταν τον λόγο παίρνουν οι πολιτικοί αρχηγοί και ο πρωθυπουργός.

Κι όμως, ο νυν Πρόεδρος, Κώστας Τασούλας, που βρίσκεται… αρκετές δεκαετίες στη Βουλή για να γνωρίζει καλά τα ήθη επέλεξε χθες να… σνομπάρει τον Αλέξη Τσίπρα, όταν ζήτησε τον λόγο.

Σημειωτέον ότι ο Τασούλας δεν προήδρευσε ούτε κατά την παρέμβαση Τσίπρα για την συνεπιμέλεια, ενώ πριν μερικές εβδομάδες είχε… κλείσει το μικρόφωνο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Την Τετάρτη, μάλιστα, ο Πρόεδρος της Βουλής δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει ότι «σνομπάρει» τον Αλέξη Τσίπρα, αφού ούτε φορτωμένο πρόγραμμα είχε, ούτε απών από την αίθουσα της Ολομέλειας ήταν.

Αντιθέτως, όταν ανέβηκε στο βήμα ο Αλέξης Τσίπρας, ο Πρόεδρος της Βουλής καθόταν στο έδρανο που συνήθως κάθεται η Φώφη Γεννηματά.

Πάντως, η στάση αυτή του κ. Τασούλα δεν ενόχλησε μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και γαλάζια στελέχη.

Διαβάστε επίσης:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκινάει τις περιοδείες

Εμβολιασμός: Καμπάνια για πρόσφυγες και μετανάστες ετοιμάζει η κυβέρνηση

Κυρανάκης: Επιφυλακτικός για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09