search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:17
MENU CLOSE

Ελληνικό: Εχουν πουλήσει …κατοικίες και οικόπεδα αξίας 700 εκατομμυρίων πριν καν αρχίσουν τα έργα

16.07.2021 11:14
elliniko_new

Δεν έχουν μπει καν τα θεμέλια. Δεν έχει σκαφτεί ούτε μία τρύπα. Είναι ένα έργο στην κυριολεξία μακέτα. Παρόλα αυτά έχουν προπωληθεί – με τη βούλα του συμβολαιογραφείου – κατοικίες, διαμερίσματα και οικόπεδα αξίας 700 εκατομμυρίων ευρώ.  

 Πρόκειται για το έργο της ανάπλασης του Ελληνικού, και την αποκάλυψη έκανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας Lamda DevelopmentΟδυσσέας Αθανασίου, μιλώντας σε επενδυτική ημερίδα που οργάνωσε η Goldman Sachs με τις τέσσερις συστημικές τράπεζες.

Επισήμανε ότι οι ταμειακές ροές είναι θετικές πριν ακόμη αρχίσει το έργο και έκανε λόγο για ασύλληπτο επίπεδο προπωλήσεων για την τρέχουσα χρονική περίοδο του έργου.

Όπως εκτίμησε ο κ. Αθανασίου οι εκτιμώμενες προπωλήσεις και πωλήσεις μέχρι το τέλος του χρόνου θα ανέλθουν στα 1.2 δισ. ευρώ.

Η έναρξη κατασκευής των έργων υποδομών ανέφερε ο κ. Αθανασίου ξεκινάει στο πρώτο εξάμηνο του 2022 και της κατασκευής των κτηρίων στο δεύτερο εξάμηνο 2022.

Αναφορικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από εταιρείες και καταστηματάρχες για το VouliagmenisMall, ανέφερε ότι ανέρχεται σε 60% πριν ξεκινήσει ακόμη και η επίσημη παρουσίαση των σχεδίων.

Διαβαστε επίσης

ΤΑΙΠΕΔ: Δύο δεσμευτικές προσφορές για την πώληση της ΔΕΠΑ Υποδομών

Ακίνητα: Ποιες περιοχές προτιμούν οι ξένοι αγοραστές (πίνακες)

Σχέδιο «Ελλάδα 2.0»: Αυτά είναι τα πρώτα 12 έργα προϋπολογισμού 1,42 δισ. ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09