search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:32
MENU CLOSE

Μάρκο Βεράτι: Παντρεύτηκε στο Παρίσι – Ο χλιδάτος γάμος, το… κοστούμι της νύφης και το τραγούδι της Κάρλα Μπρούνι (Photos)

16.07.2021 12:04
meratti-gamos-new

Λίγες ημέρες μετά την νίκη της ομάδας του επί της Αγγλίας στο Euro 2021, ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Μάρκο Βεράτι παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του που δεν είναι άλλη από το μοντέλο Τζέσικα Άιντι.

Οι δυο τους ένωσαν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο στο Παρίσι, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δεξίωση στο περίφημο ξενοδοχείο De Crillon.

Στο γάμο του ζευγαριού παραβρέθηκαν φίλοι, συγγενείς αλλά και συμπαίκτες του ποδοσφαιριστή, όπως οι Χαβιέρ Παστόρε, Εζεκιήλ Λαβέτσι αλλά και ο Ιμπραήμοβιτς.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η νύφη, καθώς επέλεξε να φορέσει ένα τολμηρό κοστούμι από λευκή δαντέλα το οποίο συνδύασε με ένα χρυσό κολιέ και λευκά σανδάλια.

Ο Μάρκο Βεράτι επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι το οποίο συνδύασε παπιγιόν, ενώ παρόντα ήταν και τα δύο παιδιά του από τον προηγούμενο γάμο του με την Λόρα Ζαζάρα.


Η λαμπερή δεξίωση και το τραγούδι της Κάρλα Μπρούνι

Στη δεξίωση όλα ήταν μελετημένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με την Κάρλα Μπρούνι να τραγουδά, μάλιστα, για τους νεόνυμφους.

Το παρόν έδωσε και ο σύζυγός της, πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με κάποιους από τους καλεσμένους.

Η σχέση του ζευγαριού έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2019 όταν εμφανίστηκαν μαζί σε επίδειξη στην Εβδομάδα μόδας στο Παρίσι.

Ο ποδοσφαιριστής είχε επιλέξει να της κάνει, μάλιστα, πρόταση γάμου στην έρημο!

Διαβάστε επίσης:

Κέιτ Χάντσον: Απολαμβάνει τις διακοπές της στη Σκιάθο (Photo)

Gianni Versace: Το τραγικό τέλος στα σκαλοπάτια του σπιτιού του στο Μαϊάμι (Photos/Video)

Ντέμι Μουρ: Διακοπές στην Ελλάδα – «Άλλη μια μέρα στον παράδεισο» και selfie με μπικίνι (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25