search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Παγώνη για τοπικά lockdown: Θα έχουμε κι άλλες «Μυκόνους» αν δεν υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι (Video)

19.07.2021 09:25
mykonos_new

Την εκτίμηση ότι μετά την Μύκονο θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές όπου θα επιβληθούν τοπικά lockdown, αν δεν υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι, έκανε το πρωί της Δευτέρας η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Όπως εξήγησε αρκετά νησιά είναι σήμερα «πορτοκαλί» και «πρέπει να πέφτει το πρόστιμο το ένα μετά το άλλο και να κλείνουν τα μαγαζιά που δεν τηρούν τα μέτρα». 

«Ας πούμε ότι μεγάλο ποσοστό των κατοίκων έχει εμβολιαστεί. Αρχίζουν τα πάρτι στις βίλες, έχουν δίκιο οι επιχειρηματίες εκεί έγινε το πρόβλημα με 1000-2000 άτομα πάρτι. Από εκεί ξεκίνησε η αιτία» ανέφερε για τη Μύκονο η Μ. Παγώνη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Να πάνε να εμβολιαστούν οι 50+ και οι νέοι να γίνονται εμβολιασμοί σε πλατείες, μπαρ, έξω από τις εκκλησίες με συνεργεία για εμβολιασμούς», σημείωσε. 

«Έχουμε φτάσει στη μετάλλαξη Δέλτα αύριο θα είναι η Έψιλον, είναι πολύ μακριά ακόμα… Τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα», σχολίασε ερωτηθείσα για τις εκτιμήσεις για 8.000 και 10.000 κρούσματα το προσεχές διάστημα.

«Δεν έχουμε νοσηλείες πολλές στα νοσοκομεία αλλά υπάρχει σταδιακή αύξηση. Οι ΜΕΘ θα αργήσουν πολύ ακόμα», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη.

«Είναι υποτιμητικό να λένε σε εμάς τους γιατροί μη γιατροί κάντε το εμβόλιο. Είναι τραγικό αυτό…» δήλωσε η Μ. Παγώνη. 

Διαβάστε επίσης:

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά υποψιαζόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της – Σήμερα η κηδεία της (Videos)

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

Καρδίτσα: Ζημιές από ισχυρούς ανέμους και χαλαζόπτωση στην περιοχή του Παλαμά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:26