search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά υποψιαζόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της – Σήμερα η κηδεία της (Videos)

19.07.2021 08:59
garyfallia_folegandros_mitera

Σήμερα, Δευτέρα, το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βέλο Κορινθίας, όπου και κατάγεται, θα γίνει η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον 30χρονο στην Φολέγανδρο.

Η χθεσινή ομολογία του 30χρονου άνδρα συνεχίζει να προκαλεί σοκ καθώς λίγο-πολύ ισχυρίστηκε ότι η αιτία του τσακωμού του ζευγαριού, ο οποίος οδήγησε στην δολοφονία της κοπέλας, ήταν ότι πήραν λάθος δρόμο. 

Σύμφωνα με το Open, το ζευγάρι ήθελε να μεταβεί σε μια τοποθεσία του νησιού αλλά έχασαν τον δρόμο.

Αυτό ήταν η αιτία για να ξεκινήσει ένας μεγάλος καυγάς μεταξύ του 30χρονου και της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που οδήγησε στην δολοφονία της.

Κούγιας: Η Γαρυφαλλιά είχε υποψίες ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος και φίλος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς Αλέξης Κούγιας, μιλώντας Mega, είπε ότι η μητέρα της κοπέλας , του εκμυστηρεύτηκε τις υποψίες που είχε η κόρη της ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της.

«Η επαφή της κοπέλας με τον συγκεκριμένο νεαρό ήταν τον τελευταίο ένα χρόνο περίπου. Οι γονείς της δεν τον είχαν δει αλλά πληροφορίες για την προσώπικότητά του είχαν μόνο από την κόρη τους. Ο πατέρας του 30χρονου είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και η μητέρα νηπιαγωγός ενώ ο νεαρός είχε σπουδάσει πληροφορική. Αυτός είναι και ο λόγος που άφησαν το παιδί τους να πάει για πρώτη φορά διακοπές με τον φίλο της γιατί πίστεψαν ότι ο νεαρός είναι από καλή οικογένεια», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με όσα μου εκμυστηρεύτηκε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, η κόρη της είχε μια ανησυχία. Είχε ρωτήσει τη μητέρα της αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο κι αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της κοπέλας. Μετά από μια έρευνα που έκανε η μητέρα της διαπίστωσε και της απάντησε ότι αυτό είναι εφικτό», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

Ισχυρότατο το πλήγμα στο τουρισμό από το lockdown στην Μύκονο – Ακυρώσεις σε όλη την Ελλάδα

Καρδίτσα: Ζημιές από ισχυρούς ανέμους και χαλαζόπτωση στην περιοχή του Παλαμά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 17:38