search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:30
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Δείτε το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου (Video)

20.07.2021 10:23
agries-melisses_new

Οι «Άγριες Μέλισσες» μπαίνουν στην περίοδο της Χούντας στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς σειράς, όπως φαίνεται από το τρέιλερ που είδε το φως της δημοσιότητας.

Μετά τις δραματικές εξελίξεις με τις οποίες ολοκληρώθηκε ο δεύτερος κύκλος, οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία τα νέα επεισόδια.

Οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν τη σκοτεινή περίοδο της Χούντας με την πλοκή να διαδραματίζεται στη Λέρο, τη Λάρισα και το Διαφάνι.

Ο Δούκας θα ταχθεί υπέρ της χούντας, ενώ ένα άλλο, αριστερό, ζευγάρι θα βρεθεί στην εξορία της Λέρου, μαζί με ένα άλλο πρωταγωνιστικό ζευγάρι που θα βρεθεί στο νησί.

Ο Λάμπρος και η Ελένη, έχοντας στο πλευρό τους την Ασημίνα, τη Δρόσω και το μικρό Σέργιο, θα βρουν νέα εμπόδια στον δρόμο τους.

Ο Νικηφόρος δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού, ενώ ο Κωνσταντής θα χωρίσει με τη Δρόσω, παρόλο που εξακολουθεί να την αγαπά.

Νέα πρόσωπα στις «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά θα υποδεχτεί και νέα πρόσωπα, όπως ο Αιμίλιος Χειλάκης, που θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό, τον Ακύλα Μεγαρίτη, αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης των «Αβάντων». Την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας αποφυλακίζεται και  μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Το πρώτο τρέιλερ του τρίτου κύκλου

Στο πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς που ανέβηκε στο Instagram, φαίνεται ένα παλιό ραδιόφωνο στο άδειο πλέον, γραφείο του Δούκα και ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου:

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς της πόλεως πάσης φύσεως οχημάτων και πεζών. Οι εξελθόντες στις οδούς να επανέλθουν αμέσως στις οικίες τους. Υπόψιν ότι μετά τη δύση του ηλίου, όσοι κυκλοφορούν στις οδούς θα πυροβολούνται άνευ προειδοποιήσεως».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Mega: Οι δημοσιογράφοι που θα παρουσιάζουν το πρωινό του Σαββατοκύριακου το καλοκαίρι

ΕΡΤ3: Συνεχείς διευθυντικές παραιτήσεις

Τηλεόραση: Για ρεκόρ η επόμενη χρονιά – 14 ψυχαγωγικά προγράμματα την εβδομάδα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:29