search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:59
MENU CLOSE

Άγριες Μέλισσες: Ο Αιμίλιος Χειλάκης «εισβάλλει» στο Διαφάνι και αλλάζει τις ισορροπίες (Photos)

02.06.2021 10:36
aimilios-xeilakis-new

Λίγο πριν το τελευταίο και συγκλονιστικό επεισόδιο του Β’ Κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες, τα γυρίσματα για τον επόμενο κύκλο έχουν ήδη ξεκινήσει.

Το φινάλε θα είναι δραματικό και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό που τα δυο τελευταία χρόνια μένει πιστό στη σειρά του ΑΝΤ1.

Τι θα δούμε, όμως, στον Γ’ Κύκλο της σειράς;

Στον Γ’ Κύκλο θα δούμε νέα πρόσωπα τα οποία “εισβάλλουν” στο Διαφάνι και ταράζουν τις ισορροπίες. Η σειρά μεταφέρεται στην περίοδο της Χούντας, μία σκοτεινή περίοδο για την Ελλάδα με έναν νέο μισητό χαρακτήρα να “συστήνεται” στο κοινό.

Ο λόγος για τον Αιμίλιο Χειλάκη ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Ακύλα Μεγαρίτη, τον αρχηγό της φασιστικής οργάνωσης, των «Αβάντων».

Όπως ήδη γνωρίζουμε, την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Συγκεκριμένα, ο Αλέξης ήταν βοηθός εισαγγελέα στη δίκη του Ακύλα, ενώ είχε βοηθήσει να τον συλλάβουν και να μπει στη φυλακή! Μετά τη δολοφονία του Γραμματικού, ο Ακύλας θα αποφυλακιστεί και θα επιστρέψει στο Διαφάνι!

Η πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη θα πραγματοποιηθεί στο τελευταίο επεισόδιο του B’ Κύκλου με τον ηθοποιό να έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα.

Μάλιστα, δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στις οποίες ποζάρει με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, την Κατερίνα Διδασκάλου και τον Γιώργο Γεροντιδάκη.

Ειδήσεις σήμερα

Γιάννης Μπέζος: «Το μόνο που φοβάμαι είναι ο κακός μου εαυτός» (Video)

Λάουρα Νάργες: Δέχθηκα bullying – Έχασα 13 κιλά σε 1,5 μήνα (Video)

Πρώην παίκτης του MasterChef: «Η καλύτερη πρόταση που δέχτηκα ήταν από τον Σειρηνάκη» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 16:56