search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 04:17
MENU CLOSE

Ναύπακτος: Τη σύνταξη των γονιών του που πέθαναν από κορωνοϊό θα παίρνει ο αριστούχος Δημήτρης

20.07.2021 20:34
dimitris

Ο Δημήτρης Καρακώστας από τη Ναύπακτο είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Εργασίας, Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος τον συνεχάρη για την επιτυχία του στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Ο μαθητής κατάφερε να συγκεντρώσει 18.700 μόρια, ενώ πριν από δύο μήνες είχε χάσει και τους δύο γονείς του από τον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει το nafpaktianews.gr, ο Κ. Χατζηδάκης ενημέρωσε τον Δημήτρη Καρακώστα ότι η σύνταξη που δικαιούνται ο ίδιος και ένα από τα αδέλφια του από τους γονείς τους, πρόκειται να εκταμιευθεί τον Αύγουστο, καθώς ο υπολογισμός της έχει ολοκληρωθεί.

«Είναι γνωστές οι δυσκολίες και οι καθυστερήσεις που αντιμετωπίζουμε στην απονομή των συντάξεων, ωστόσο η δική σας περίπτωση έπρεπε να αντιμετωπιστεί κατά απόλυτη προτεραιότητα και έτσι έγινε», φέρεται να είπε ο υπουργός, σύμφωνα με πληροφορίες.

Διαβάστε επίσης:

Άλμα με 3.565 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Εκτόξευση ιικού φορτίου σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Κορωνοϊός: Υπέρ του εμβολιασμού και της επιστήμης η Ιερά Σύνοδος

«Ανοίγει» πάλι η Μύκονος: Τη Δευτέρα άρση περιορισμών σε κυκλοφορία και μουσική

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06