search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:36
MENU CLOSE

Επεισόδια στη συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα (Photos/Video)

21.07.2021 19:50
syntagma_new

Επεισόδια στο Σύνταγμα μεταξύ δυνάμεων των ΜΑΤ και αντιεμβολιαστών που πραγματοποίησαν νέα διαδήλωση.

Η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, κρότου-λάμψης και εκτοξευτήρων νερού στην προσπάθειάς της να διαλύσει τη διαδήλωση, ενώ, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, δύο άντρες, που φορούσαν μπλούζες με εθνόσημα και κατευθύνονταν στη συγκέντρωση αντιεμβολιαστών στο Σύνταγμα, δέχθηκαν επίθεση με αντιεξουσιαστές. Ο ένας από τους δύο άντρες χτυπήθηκε στο κεφάλι και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αντιεμβολιαστές διαμαρτυρήθηκαν κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, όπως και στην προηγούμενη διαμαρτυρία τους. «Οχι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό», έγραφε ένα μεγάλο πανό, ενώ μια κυρία κρατούσε στα χέρια της πλακάτ που έλεγε: «Μείνετε μακριά από τα παιδιά μας», αναφερόμενη, προφανώς, στον εμβολιασμό που ξεκίνησε και για τα παιδιά. Επίσης, στη συγκέντρωση φαίνεται πως βρέθηκαν και υποστηρικτές του καταδικασθέντα της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, καθώς υπάρχουν τρικάκια που καλούν για ψήφο στο «εθνικό κόμμα Ελληνες».

Τελικά, η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές ενώ τα επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών πολιτών, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, και ενός αστυνομικού.

Διαβάστε ακόμα

Σχεδόν 3.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού – Οι «πρωταθλητές» στα ποσοστά θετικότητας

Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Υποχρεωτική η επίδειξή του από τους εργαζόμενους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Στη Μύκονο μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:34