search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:13
MENU CLOSE

Στη Μύκονο μεταβαίνει ο Αλέξης Τσίπρας

21.07.2021 18:30
tsipras_new_1

Στο «νησί των ανέμων», αλλά και του… lockdown αναμένεται να βρεθεί την Πέμπτη ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μετά τα «μπρος-πίσω» της κυβέρνησης σχετικά με την επιδημιολογική κατάσταση και τα περιοριστικά μέτρα στη Μύκονο, ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί την Πέμπτη στο νησί, προκειμένου να ενημερωθεί ιδίοις όμμασι και ωσι από τους τοπικούς φορείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά την επιβολή περιοριστικών μέτρων το περασμένο Σάββατο.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μόλις επιβλήθηκαν τα περιοριστικά μέτρα, είχε γράψει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «το lockdown στη Μύκονο είναι πιστοποιητικό της παταγώδους αποτυχίας. Στέλνει αρνητικό σήμα για το σύνολο του τουρισμού μας. Αν υπήρχε φιλότιμο, θα ακούγαμε μια συγνώμη για το πρόχειρο-χωρίς μέτρα άνοιγμα του τουρισμού. Αντί συγνώμης όμως, μόνο αυτοθαυμασμός και στοχοποίηση των πολιτών».

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης/αυτοψίας του Αλέξη Τσίπρα στη Μύκονο, στις 11:45 θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Κέντρο Υγείας του νησιού, στις 12:30 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Μυκόνου και στις 13:30 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με φορείς του νησιού, στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης

Αντιδήμαρχος Μυκόνου: Υπερβολικά τα νέα μέτρα – Kαταστρέφουν τον τουρισμό ολοσχερώς (Video)

Μύκονος: To lockdown έφερε χιλιάδες ακυρώσεις – Χάος στο νησί (Videos)

Μύκονος: Παρά το lockdown, οι επώνυμοι συρρέουν στο νησί (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 19:12