search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:37
MENU CLOSE

Φολέγανδρος: Στον Κορυδαλλό σήμερα ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς – Τι είπε στην απολογία του (Video)

23.07.2021 08:42
30xronos_dolofonos_new

Στις φυλακές Κορυδαλλού αναμένεται να οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς.

Την Πέμπτη, κατά την μαραθώνια απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα η οποία κράτησε τουλάχιστον 5,5 ώρες, ο 30χρονος επανέλαβε την ομολογία της πράξης του και επικαλέστηκε ψυχιατρικά προβλήματα για τα οποία έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή την οποία όμως αυθαίρετα είχε διακόψει.

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκισή του, ενώ μετά το τέλος της απολογίας και την προφυλάκιση του 30χρονου, οι συνήγοροι υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσαν αίτηση για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Μάλιστα ο ένας εκ των δυο συνηγόρων του κατηγορούμενου Γιάννης Βλάχος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι ο δράστης την ώρα της εγκληματικής πράξης δεν είχε συνείδηση του τι έκανε.

«Ζήτησε συγγνώμη αλλά δήλωσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει εκείνη την στιγμή τι έκανε, διότι η συνείδησή του ήταν θολή», είπε και συμπλήρωσε ότι ο κατηγορούμενος συνεργάστηκε με τις Αρχές παρά τη «δωδεκάωρη νοσηλεία του στο κέντρο υγείας όπου μεταφέρθηκε μετά την πτώση συνείδησης, όπου του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή ίδια με εκείνη που του είχαν συνταγογραφήσει οι ψυχίατροι ήδη από το 2015, αγωγή την οποία αυθαιρέτως ο ίδιος δεν έπαιρνε».

Από την πλευρά του ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενος «τα έχει τετρακόσια».

«Ο ισχυρισμός περί διπολισμού δεν μπορεί να δώσει καμία υπερασπιστική δυνατότητα γιατί ακόμη και αν είχαμε μια βαριά ψύχωση, όπως σχιζοφρένεια, και κάποιος ήταν στο στάδιο της μανίας, θα πρέπει να αποδειχθεί ότι η εγκληματική πράξη έγινε κατά το στάδιο της μανίας», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Την ίδια ώρα, τα πρώτα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από την ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψαν νέα στοιχεία για τον μαρτυρικό θάνατο της 26χρονης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, η ιατροδικαστική έκθεση του Ηλία Μπογιόκα αναφέρει ότι ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ, που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα.

Οι κακώσεις που έχει το θύμα στο κεφάλι προήλθαν από χτυπήματα του 30χρονου.

Η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή αλλά αναίσθητη όταν ο συλληφθείς την πέταξε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα να πνιγεί αβοήθητη.

Διαβάστε επίσης:

Τζανάκης: Ποια η σημαντική διαφορά εμβολιασμένων-ανεμβολίαστων ενόψει του 4ου κύματος

Γιατί πετάξαμε τις μάσκες;

Κοινωνικός τουρισμός: Δείτε αν είστε δικαιούχοι – Οριστικοί πίνακες και διαδικασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:37