search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:11
MENU CLOSE

Χανιά: Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του Πολωνού τουρίστα

24.07.2021 16:31
emak_ereyunes

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του Πολωνού τουρίστα, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Παρασκευής, όταν και πραγματοποιούσε πεζοπορία σε μονοπάτι μεταξύ Σούγιας και Αγίας Ρουμέλης, στα νότια της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε να φθάσει το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Ρουμέλης και σύμφωνα με πληροφορίες, παρά την ταλαιπωρία του, είναι καλά στην υγεία του.

Όπως είπε στους διασώστες, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα βρήκε τελικά το σωστό μονοπάτι και παρά την εξάντληση του κατάφερε να κατέβει στην παραλία της Αγίας Ρουμέλης. 

Πέντε άνδρες της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο, τρία άτομα από το πυροσβεστικό κλιμάκιο της Ανώπολης Σφακίων, και τρία ακόμη από την ομάδα Ίκαρος της ΠΥ Χανίων, χειριστές του drone και ένας αστυνομικός από τα Σφακιά συμμετείχαν στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός τώρα – Κοντά στη Λάρισα το επίκεντρο

Πρέβεζα: Νεκρό 14χρονο αγόρι σε τροχαίο δυστύχημα

Θήβα: «Γάζωσαν» 45χρονο έξω από το σπίτι του – Μαφιόζικη δολοφονία (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:09