search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Γκέλυ Μαυροπούλου: Αποτεφρώθηκε η σπουδαία ηθοποιός

24.07.2021 17:22
gkeli mavropoulou

Αποτεφρώθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Ριτσώνα, η σορός της Γκέλυς Μαυροπούλου.

Η σπουδαία ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών, έχοντας ως μοναδική συντροφιά το σκυλάκι της, στο διαμέρισμά της στην πλατεία Αμερικής.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εφημερίδα «Espresso», αν και ο νόμος δεν επέτρεπε την αποτέφρωσή της λόγω μη εύρεσης κανενός συγγενούς, εν τέλει με τη δική του υπογραφή ο εισαγγελέας αποδέχτηκε την τελευταία επιθυμία της ηθοποιού. Ωστόσο μυστήριο εξακολουθεί να υπάρχει με τη διαθήκη και την περιουσία της.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, πριν από λίγες ημέρες εμφανίστηκε στα αρμόδια όργανα μια γυναίκα η οποία, έχοντας στα χέρια της μια χειρόγραφη διαθήκη (πολλών ετών πίσω) της ηθοποιού, ισχυρίστηκε ότι είναι η νόμιμη κληρονόμος. 

Αμέσως μετά τον θάνατο της Γκέλυς Μαυροπούλου τα κλειδιά του διαμερίσματος παρέλαβε η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, ενώ το αγαπημένο της σκυλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια της αγαπημένης της κομμώτριας και γειτόνισσας, για την οποία η ηθοποιός έτρεφε αμέριστη αγάπη.

Διαβάστε επίσης:

«Έφυγε» ο θεατράνθρωπος Γιώργος Μεσσάλας

Πέθανε η ηθοποιός Ελπίδα Μπραουδάκη – Απώλεια για τον κινηματογράφο και την τηλεόραση

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε η ηθοποιός Χριστίνα Βαρζοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:08