search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: «Συγγνώμη» από διευθυντή της ΕΡΤ στον Λευτέρη Πετρούνια

24.07.2021 19:54
ert_new

«Συγγνώμη» από τον Λευτέρη Πετρούνια για τη μη μετάδοση της προσπάθειάς του στους προκριματικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ζήτησε ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, ο Γιώργος Λυκουρόπουλος υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη και την κατανόηση, να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη, φανταστική προσπάθεια, τη δείξαμε μετά διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Μεταφέραμε στο περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές εδώ, να κατανοήσουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ως αίσθηση συγγνώμης απέναντι στο περιστατικό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρόπουλος.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι θα υπάρξει σύντομα τοποθέτηση από την ΕΡΤ αναφορικά με τη συνεργασία με τους Ιάπωνες για την προβολή των Ολυμπιακών Αγώνων.

Διαβάστε επίσης:

Λευτέρης Πετρούνιας: «Κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Η συγγνώμη της Ιαπωνίας για την προσπάθεια Πετρούνια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Αυτή είναι η νεότερη αθλήτρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:40