search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15
MENU CLOSE

Λευτέρης Πετρούνιας: «Κάποιοι ξύπνησαν να με δουν και δεν με είδαν»

24.07.2021 16:05
petrounias_olympiakoi agwnes 2020

Για την πρόκρισή του στον τελικό και τη μη μετάδοσή της προσπάθειάς του από την ΕΡΤ μίλησε ο Λευτέρης Πετρούνιας, λίγες ώρες μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση.

«Σίγουρα το πρόγραμμα που έκανα ήταν πολύ καλό, αλλά μπορεί να πάει ακόμα παραπάνω ο βαθμός. Πλέον μπήκαμε στον τελικό οι οκτώ, οι οποίοι είναι όλοι πολύ καλοί, εκεί θα ανταγωνιστούμε και οι κριτές θα δουν ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των αθλητών για να νικήσει ο καλύτερος. Πάντως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη η διαφορά που είχα στους βαθμούς με τους άλλους.»

Για τον τελικό του ερχόμενου Σαββάτου ο Πετρούνιας τόνισε: «Πιστεύω ότι μπορεί να φτάσω ακόμα πιο ψηλά σε επίπεδο βαθμών. Σκοπεύω να παρουσιάσω ακόμα καλύτερο πρόγραμμα για να φτάσω στην κατάκτηση του μεταλλίου. Περιμένετε και θα δείτε…»

Ο έλληνας ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η ΕΡΤ δεν μετέδωσε ζωντανά την προσπάθεια του. «Νιώθω απογοητευμένος και με θλίβει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κάποιοι Ελληνες, λίγοι ή πολλοί δεν ξέρω, ξύπνησαν πρωϊ για να δουν στην τηλεόραση Πετρούνια και δεν είδαν Πετρούνια. Δεν είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είμαι μπασκετμπολίστας, δεν είμαι σε άθλημα που κάθε Σαββατοκύριακο με βλέπουν στις τηλεοράσεις τους και θεωρώ ότι είναι ατόπημα και άδικο.»

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Στα ημιτελικά των 100μ. πεταλούδα η Ντουντουνάκη (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Λευτέρης Πετρούνιας: H συγκλονιστική εμφάνιση που χάσαμε (Video)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πρεμιέρα με το …δεξί για τη Μαρία Σάκκαρη (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 10:15