search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:44
MENU CLOSE

ΕΡΤ – Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Γιατί δεν μεταδόθηκε η προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια (Video)

24.07.2021 13:14
petrounias_olympiakoi agwnes 2020

Για Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών κάνει λόγο η ΕΡΤ στην ιστοσελίδα της αναφορικά με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του έλληνα Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια.

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το Unfair των Ιαπώνων σκηνοθετών της τηλεοπτικής μετάδοσης του προκριματικού, καθώς δεν έδειξαν την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια, προφανώς θεωρώντας ως ιδιαίτερα σημαντικές τις προσπάθειες άλλων αθλητών και όχι την προσπάθεια του Χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους το 2016 και παγκόσμιου πρωταθλητή!», αναφέρει συγκεκριμένα.

«Η ΕΡΤ θα μεταδώσει αμέσως την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια μόλις έχει τα πλάνα», σχολίασε η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, εξηγώντας πως «η καθυστέρηση οφείλεται στον συντονισμό της ιαπωνικής τηλεόρασης και του σκηνοθέτη».

Και στο Twitter

Η ΕΡΤ πήρε θέση επίσημα και μέσα από τον λογαριασμό στο twitter.  «Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες. Έγινε αμέσως διάβημα στο Τόκυο και το βίντεο του πρωταθλητή μας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο αμέσως μόλις αποσταλεί στην ΕΡΤ. #ERTTokyo2020», αναφέρει.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πρεμιέρα με το …δεξί για τη Μαρία Σάκκαρη (Videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μια τελετή έναρξης χωρίς θεατές και διαφορετική από κάθε άλλη (Video/Photos)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 στην ΕΡΤ: Πάνω από 600 ώρες προγράμματος – Δύο νέα κανάλια

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 08:44