search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:41
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Εξαιρετική η Σάκκαρη, σε τροχιά μεταλλίου η Καραχάλιου (video)

26.07.2021 17:26
ΣΑΚΚΑΡΗ

Επιβεβαίωσε και εναντίον της Νίνα Στογιάνοβιτς την εξαιρετική της φόρμα η Μαρία Σάκκαρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Νίκησε άνετα την αθλήτρια από την Σερβία με 2-0 σετ 6-1, 6-2.

Επόμενος αντίπαλος για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια η Ουκρανή Ελίνα Σβιτολίνα με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά (Τρίτη 27/7).

Σε τροχιά μεταλλίου και η Βασιλεία Καραχάλιου στα Laser Radial γυναικών στην ιστιοπλοΐα, καθώς μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες βρίσκεται στη δεύτερη θέση της γενικής κατάταξης.

Αντίθετα η Κατερίνα Δούβαρη και ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν πηγαίνουν τόσο καλά στα σκάφη RS:X. Η Δούβαρη βρίσκεται στην 21η θέση της γενικής κατάταξης με 97 βαθμούς ποινής ενώ ο Βύρων Κοκαλλάνης έπεσε δύο θέσεις στη γενική κατάταξη από τη χθεσινή ημέρα και βρίσκεται στην 13η θέση.

Στη κολύμβηση και στα ημιτελικά των 100μ ύπτιο, ο Απόστολος Χρήστου τερμάτισε 5ος στη σειρά του με χρόνο 53.41 στο σύνολο πήρε τη 12η θέση και έμεινε εκτός του τελικού.

Στη σκοποβολή ο Νίκος Μαυρομμάτης στο σκητ ανδρών δεν κατάφερε να συνεχίσει αν και σήμερα είχε καλύτερη παρουσία σε σχέση με την χθεσινή πρώτη ημέρα που αγωνίστηκε και περιορίστηκε στην 20η θέση με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας του αγωνίσματος.

Η Δώρα Γκουντούρα δεν τα κατάφερε στη σπάθη γυναικών στη φάση των «32» καθώς ηττήθηκε από την Ιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα με 15-8 και αποκλείστηκε από την συνέχεια.

Τέλος στην Ορεινή Ποδηλασία ο Περικλής Ηλίας πήρε την 35η θέση.

Διαβάστε επίσης:

Άννα Κορακάκη: Η ατάκα δημοσιογράφου της ΕΡΤ που εξόργισε τον αδελφό της – Ζήτησε «συγγνώμη»

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πρωτοφανής γκάφα των διοργανωτών στο τρίαθλο (vid)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Γιατί η Ρωσία αγωνίζεται ως ROC και χωρίς το εθνόσημο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35