search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:31
MENU CLOSE

Άννα Κορακάκη: Η ατάκα δημοσιογράφου της ΕΡΤ που εξόργισε τον αδελφό της – Ζήτησε «συγγνώμη»

26.07.2021 12:12
AGONES

Την φράση του Δημοσθένη Καρμοίρη της ΕΡΤ ότι Άννα Κορακάκη τα «θαλάσσωσε» επέκρινε στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης, ο αδερφός της χρυσής ολυμπιονίκη, Διονύσης.

Συγκεκριμένα η Άννα Κορακάκη κατέλαβε την 6η θέση στη σκοποβολή ωστόσο αυτό δεν φάνηκε αρκετό στον παρουσιαστή της ΕΡΤ, ο οποίος σχολίασε «Δυστυχώς δεν έχουμε καλά νέα να μεταφέρουμε στους τηλεθεατές μας, καθώς η Άννα Κορακάκη τα… θαλάσσωσε λίγο σήμερα».


Σχολιάζοντας, ο αδερφός της Κορακάκη, ο οποίος είναι επίσης αθλητής ανέφερε πως του είναι αδιανόητη ή δήλωση και πως απαξιώνει την υπερπροσπάθεια της αδερφής του και άλλων αθλητών.

«Συγγνώμη» από τον παρουσιαστή

Μετά το σάλο που προκλήθηκε, ο Δημοσθένης Καρμοίρης ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την πρωταθλήτρια, χαρακτηρίζοντας την φράση του υπερβολική και άτυχη ενώ υποστηρίζει ότι ποτέ δεν θα μείωνε την Κορακάκη καθώς όπως λέει «Δε μου το επιτρέπει ούτε το ήθος μου ούτε η επαγγελματική μου δεοντολογία. »

Διαβάστε επίσης:

Τηλεόραση: Από τον ΣΚΑΪ στο STAR για τη θέση της Κάτιας Μακρή (Photo)

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Πικραμένος ο Γκιώνης για την ΕΡΤ – «Είναι λυπηρό…» (Video)

ΣΚΑΪ: Το σχόλιο Ευγενίδη για τα έπιπλα στο Προεδρικό Μέγαρο και τον Αλέξη Τσίπρα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:31