search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57
MENU CLOSE

Καιρός: Προειδοποίηση Σάκη Αρναούτογλου για το νέο κύμα καύσωνα

26.07.2021 21:02
kausonas

Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καλεί τους πολίτες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου ενόψει του νέου καύσωνα που θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες ημέρες.

Ο μετεωρολόγος επισημαίνει σε ανάρτησή του στο Facebook ότι πρέπει να υπάρχει «ιδιαίτερη μέριμνα συνιστάται για τα μωρά και τα μικρά παιδιά, καθώς και τους ηλικιωμένους και τους πάσχοντες από χρόνια νοσήματα για την προστασία τους από τις υψηλές θερμοκρασίες».

«Δεν αφήνουμε ποτέ τα ζωάκια μας μέσα σε αυτοκίνητο, έστω κι αν επιστρέψουμε σε δύο λεπτά καθώς αυτό πολύ γρήγορα θα έχει μετατραπεί σε φούρνο. Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ένα ανοιχτό παράθυρο ή ένα σκίαστρο στο τζάμι προστατεύει το ζώο από τις συνέπειες της ζέστης» υπογραμμίζει ο Σάκης Αρναούτογλου και παραθέτει έναν σχετικό πίνακα με τις θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν τα επόμενα 24ωρα.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Συγκλονίζει η ιστορία πίσω από τη διάσωση του ζευγαριού – Ο άντρας κολύμπησε επί ώρες στη φουρτουνιασμένη θάλασσα

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί επικίνδυνες γαρίδες! (Photo)

Κορωνοϊός – Λινού: Ανεμβολίαστοι νέοι θα νοσήσουν και θα πεθάνουν (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:56