search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51
MENU CLOSE

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Σεξιστική και χυδαία η επίθεση στη Μαρία Σάκκαρη

27.07.2021 09:53
mitsotakis_sakkarh2

Το σχόλιο του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Άννας Ελεφάντη για τη Μαρία Σάκκαρη προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και οργισμένη ανακοίνωση από τη ΝΔ.

Η ηθοποιός σχολίασε στο twitter «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Το επίμαχο tweet προκάλεσε την αντίδραση και του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη και συντρόφου της Μαρίας Σάκκαρη, Κωνσταντίνου.

«Είναι αδιανόητο να γίνεται μέρος μίας τόσο φτηνής πολιτικής κριτικής μία πρωταθλήτρια η οποία με κόπο και θυσίες έχει καταφέρει τόσα πολλά. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να στοχοποιείται μια κοπέλα η οποία έχει προσφέρει τόσα πολλά στον ελληνικό αθλητισμό και στην Ελλάδα συνολικά. Και να στοχοποιείται μόνο και μόνο λόγω της προσωπικής της ζωής. Προς την κυρία Ελεφάντη και τους υπόλοιπους σχολιαστές… αν και λυπάμαι που συμπεριλαμβάνομαι στη ρητορική μίσους και στη χυδαία επιχειρηματολογία σας, το έχω αποδεχτεί πλέον. Αλλά θα σας παρακαλούσα να σεβαστείτε την Μαρία, η οποία δεν φταίει σε τίποτα απολύτως, δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα, και έχει δεχθεί σεξιστική και χυδαία επίθεση σε μια περίοδο μάλιστα όπου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς αγώνες. Τα όρια έχουν ξεπεραστεί προ πολλού. Ας τραβήξουμε όμως εδώ μία γραμμή» έγραψε ο γιος του Πρωθυπουργού στο Facebook.

Η Άννα Ελεφάντη τοποθετήθηκε ξανά, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

«Γράφετε “προσωπική ζωή ενώ δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα που να μην έχει δημοσιοποιηθεί για τη σχέση σας» έγραψε αρχικά ενώ σε επόμενο tweet πρόσθεσε:

«Συμφωνώ απολύτως. Αυτά να τα πείτε στους επικοινωνιολόγους της ΝΔ που με χυδαίο τρόπο εκμεταλλεύονται τη σχέση σας. Η Μαρία Σάκκαρη είναι μια σημαντική αθλήτρια και της εύχομαι ολόψυχα κάθε επιτυχία».

Όλα τα σχετικά με το θέμα tweets της Άννας Ελεφαντή διαγράφησαν από τον λογαριασμό της λίγο αργότερα εκτός από ένα που ανέφερε: «Όποιος η όποια δεν θέλει να ετεροπροσδιορίζεται δεν πρέπει να αφήνει το σύστημα Μητσοτάκη και το κάθε σύστημα να εκμεταλλεύεται τις προσωπικές του στιγμές».

Διαβάστε επίσης:

Mega: Πρωτιά για το μεσημβρινό δελτίο με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

Τηλεόραση: Οι «Πρωταγωνιστές» και ο Σταύρος Θεοδωράκης επιστρέφουν

Τηλεόραση: Από τον ΣΚΑΪ στο STAR για τη θέση της Κάτιας Μακρή (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:51