search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:23
MENU CLOSE

Ράπερ DaBaby: Τα όσα είπε για τους ασθενείς με AIDS αλλά και τα ομοφοβικά του σχόλια προκάλεσαν την οργή της Dua Lipa

29.07.2021 17:43
dualipa-new

Ο ράπερ DaBaby στο τέλος της εμφάνισης που έκανε στο Rolling Loud Festival, έκανε ομοφοβικά σχόλια αλλά και αναφέρθηκε υποτιμητικά σε όσους έχουν νοσήσει με AIDS. Κάλεσε τους θεατές να ανοίξουν τον φακό των κινητών τους αν κάποια στιγμή στην ζωή τους «έχουν μολυνθεί με HIV ή οποιαδήποτε θανατηφόρα σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια». «Ξέρετε, από αυτές, που σας κάνουν να πεθαίνετε σε δύο τρεις εβδομάδες», είπε ο τραγουδιστής.


Αυτά του τα λόγια προκάλεσαν την οργή ακόμη και των συνεργατών του αλλά και άλλων τραγουδιστών. Η Dua Lipa, που στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον ράπερ δεν έμεινε αμμέτοχη στο θέμα και τοποθετήθηκε επ αυτού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Είμαι έκπληκτη και τρομοκρατημένη με τα σχόλια του DaBaby. Πραγματικά, δεν τον αναγνωρίζω ως το άτομο, με το οποίο συνεργάστηκα. Ξέρω ότι οι θαυμαστές μου γνωρίζουν το πώς νιώθω για το θέμα και ότι υποστηρίζω 100% την LGTBQ κοινότητα. Πρέπει να ενωθούμε όλοι μαζί για να καταπολεμήσουμε το στίγμα και την άγνοια, που κυριαρχεί γύρω από το AIDS/HIV»


Μετά το σάλο ο DaBaby επιχείρησε να τα μπαλώσει. Έγραψε λοιπόν: «Όποιος έχει προσβληθεί στην ζωή του από AIDS/HIV έχει κάθε δίκιο να στεναχωρηθεί. Ό,τι είπα, γνωρίζω ότι είναι πολύ σκληρό, αλλά δεν είχα πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Ζητάω, λοιπόν, συγγνώμη. Αλλά όσον αφορά την LGBT κοινότητα, δεν ασχολούμαι με εσάς. Το τι κάνετε είναι δικό σας θέμα»

Η δημοσίευση του αυτή προκάλεσε νέο κύκλο αρνητικών σχολίων για τον ράπερ.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Επικίνδυνος καύσωνας διαρκείας – Πώς θα προστατευτείτε

Έρευνα ΙΣΑ: 1 στους 3 δεν φοβάται τον κορωνοϊό – Το προφίλ των «ψεκασμένων»

Βρετανία: Καλά νέα – Στο 87% η ανοσία του πληθυσμού – Μειώνονται τα κρούσματα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22