search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26
MENU CLOSE

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Θερμή υποδοχή για τον Θοδωρή Ιακωβίδη (Videos)

02.08.2021 23:48
image

Άφιξη και θερμή υποδοχή στον αθλητή της άρσης βαρών Θοδωρή Ιακωβίδη o oποίος συγκλόνισε με τις δηλώσεις του ότι αποσύρεται από τον πρωταθλητισμό εξαιτίας της έλλειψης οικονομικών πόρων και στήριξης από την Πολιτεία.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης δεν άντεξε μετά το πέρας του αγωνίσματός του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αποκάλυψε όσα όσα είχε περάσει και τις δυσκολίες του στην άρση βαρών και συγκλόνισε το πανελλήνιο. Ο Ιακωβίδης γύρισε στην Ελλάδα τη Δευτέρα, όπου και φίλοι, η οικογένειά του αλλά και όσοι και όσες ήθελαν να τον στηρίξουν βρέθηκαν στο αεροδρόμιο και τον αποθέωσαν.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Μάλιστα αφού μίλησε με τον Έλληνα αρσιβαρίστα έκανε και το εξής tweet:

«Καλωσόρισμα από OlympicGames σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη. Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει @Paris2024», έγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού.

Διαβάστε επίσης:

Μίλτος Τεντόγλου: Επικές ατάκες μετά το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

Μίλτος Τεντόγλου: Η ευτυχία της μητέρας του – «Περιμέναμε το χρυσό αλλά δεν το λέγαμε» (Video)

Στέφανος Ντούσκος: Η αποθεωτική υποδοχή στην Ελλάδα – Τον σήκωσαν στα χέρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:26