search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:57
MENU CLOSE

Μίλτος Τεντόγλου: Επικές ατάκες μετά το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες (video)

02.08.2021 13:59
tedoglou

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το Χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και έκανε όλον τον κόσμο να μιλά για αυτόν.

Όσοι δεν γνώριζαν τον Έλληνα πρωταθλητή από τα Γρεβενά είχαν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν πόσο κουλ τύπος είναι και πόσο χιούμορ διαθέτει, πέρα από τις εντυπωσιακές του επιδόσεις.

Ακόμη και κατά την παρουσίαση πριν τον τελικό κατάφερε να κλέψει την παράσταση.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα μετά τη νίκη του, ο Μίλτος Τεντόγλου ήταν επίσης απολαυστικός.

Αφού αναρωτήθηκε τι ώρα θα γίνει η απονομή, αποκάλυψε ότι προτεραιότητά του ήταν να πάει να πιει ένα καφεδάκι στο Ολυμπιακό Χωριό.

O Έλληνας αθλητής ρωτήθηκε στο τέλος για το πως αισθάνεται που στέφθηκε χρυσός ολυμπιονίκης στα 23 του και τόνισε ότι αυτή τη στιγμή… δεν νιώθει!

«Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα»

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης μίλησε στο Sportsfeed.gr για την επιτυχία του, δείχνοντας αρκετά προσγειωμένος και χωρίς να έχει ιδιαίτερη διάθεση για πανηγύρια – διατηρώντας όμως πάντα τον αυθορμητισμό του.

«Ήταν πολύ κακός αγώνας, τι έκανα; Τι έκανα; Δεν ξέρω τι έπαθα στις πέντε πρώτες προσπάθειες. Πωπω καραγκιόζης μεγάλος… Η πρώτη θέση ήταν πολύ τυχερή. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Μάλλον φταίει το γόνατό μου, μάλλον φταίει ότι ήταν πρωί. Δεν μπορούσα να το βρω με τίποτα. Ένιωθα κάπως περίεργα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μάλλον έφταιγε και λίγο η πίεση, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Πέντε προσπάθειες μου πήρε, για τον Θεό… Στο τέλος είπα πάμε για ένα χαλαρό αλματάκι. 8.21 ήταν η δεύτερη θέση, θα το κάνουμε, λέω, σιγά. Κατά λάθος έγινε, κ@λόφαρδος ήμουν (σ.σ. γέλια). Με 8.15 δεν ήθελα να κερδίσω, για τον Θεό. Καλύτερα να έχανα. Δεν ήθελα μετάλλιο με αυτή την επίδοση, ντροπή.»

«Δεν έπρεπε να κερδίσω εγώ σήμερα. Έπρεπε να κερδίσει ο Ετσεβαρία, ήταν καλύτερος. Μου την σπάει όταν είσαι όσο καλός όσο αυτός, αλλά δεν πηδάς… Εγώ δεν ήμουν καλά, ό,τι να ‘ναι έκανα. Μέχρι και τούμπα έφαγα. Πήγα στο τελευταίο άλμα και τους το έκλεψα. Δεν ένιωσα πως έδωσα τη μάχη που έπρεπε να δώσω», συμπλήρωσε.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Χρυσός ο Τεντόγλου (Videos)

Μίλτος Τεντόγλου: Η ευτυχία της μητέρας του – «Περιμέναμε το χρυσό αλλά δεν το λέγαμε» (Video)

Στέφανος Ντούσκος: Η αποθεωτική υποδοχή στην Ελλάδα – Τον σήκωσαν στα χέρια (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:57