search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:25
MENU CLOSE

Πατήσια: Η έκρηξη από φιάλη υγραερίου ισοπέδωσε το διαμέρισμα που σκοτώθηκαν γιαγιά και εγγονός

02.08.2021 16:38
spiti-patisia-new

Εικόνες καταστροφής στο διαμέρισμα και εκτεταμένες ζημιές στα γύρω σπίτια στην οδό Φολεγάνδρου στα Κάτω Πατήσια, προκάλεσε η έκρηξη φιάλης υγραερίου, που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο διαμέρισμα του 4ου ορόφου, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο μια 80χρονη γυναίκα και ο εγγονός της, ηλικίας περίπου 35 ετών.

Το διαμέρισμα καταστράφηκε ολοσχερώς, καταστρέφοντας ταυτόχρονα σχεδόν όλα τα διαμερίσματα της πολυκατοικίας, ενώ εκδηλώθηκε και φωτιά.

Η ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε εντός απανθρακωμένη από την πυρκαγιά που ακολούθησε την έκρηξη και ο εγγονός της στο πεζοδρόμιο μπροστά στην πολυκατοικία, όπου πιθανότατα εκτινάχτηκε.

Την προανάκριση ανέλαβε τελικά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, που διερευνά τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος, ενώ με τις πρώτες εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που διερευνά το περιστατικό, η έκρηξη ενδεχομένως προήλθε από μπουκάλα οικιακού υγραερίου.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινος ο Λευτέρης Πετρούνιας (video)

Πατήσια: Δύο νεκροί από φωτιά σε διαμέρισμα

Μίλτος Τεντόγλου: Η ευτυχία της μητέρας του – «Περιμέναμε το χρυσό αλλά δεν το λέγαμε» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 22:20