search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 04:58
MENU CLOSE

Nαταλία Γερμανού: «Τι θα έκανες Ελλαδίτσα μου χωρίς πυροσβέστες»

04.08.2021 17:33
germanou-natalia

Ένα συγκλονιστικό βίντεο, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και απεικονίζει ένα πυροσβεστικό όχημα να περνά μέσα στις φλόγες στη Βαρυμπόμπη δημοσίευσε η Ναταλία Γερμανού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να μην εξάρει το σθένος και την αυταπάρνηση των πυροσβεστών και εθελοντών που ρίχνονται στη μάχη με τις φλόγες και ρισκάρουν τη ζωή τους.

«Ανάμεσα στα επαγγέλματα που σέβομαι που υποκλίνομαι που θαυμάζω. Με πυροσβεστικά οχήματα που Θεός ξέρει πόσων ετών είναι, με μισθούς που θα έπρεπε να είναι τριπλάσιοι. Με τη ζωή τους να παίζεται κορώνα-γράμματα και με τους δικούς τους ανθρώπους να καρδιοχτυπάνε σε κάθε πυρκαγιά.

Ήθελα να ‘ξερα τι θα ‘κανες Ελλαδίτσα μου τα καλοκαίρια χωρίς τους πυροσβέστες και τους εθελοντές. Γιατί χωρίς τηλεπερσόνες, σελέμπριτις και ινφλουένσερς μια χαρά θα ήσουν. Για λίγο λοιπόν (έστω) ας δώσουμε στους ανθρώπους αυτούς τη σημασία που τους πρέπει στις αναρτήσεις μας. Σεβασμός. Σας ευχαριστούμε», έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

«Ναυάγησαν» τα σχέδια Ομπάμα για το μεγαλειώδες πάρτι, μετά την κατακραυγή

Σαρλίζ Θέρον: Εντυπωσιακή βουτιά με τα παιδιά της – Κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Μέγκαν Μαρκλ: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 02:01