search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Σαρλίζ Θέρον: Εντυπωσιακή βουτιά με τα παιδιά της – Κάνει διακοπές στην Ελλάδα

04.08.2021 16:32
theron

Στη χώρα μας βρίσκεται για διακοπές η διάσημη ηθοποιός Σαρλίζ Θερόν, η οπόια έφτασε στο νησί των ανέμων μαζί με τη μαμά της, Γκέρντα, και τα δύο υιοθετημένα παιδιά της, την 9χρονη Τζάκσον και την 5χρονη Όγκαστ.

Σύμφωνα με το www.bovary.gr, η πανέμορφη όσο και ταλαντούχα ηθοποιός (βραβευμένη με Όσκαρ) επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της και σύμφωνα με πληροφορίες έμεινε σε πολυτελές ξενοδοχείο στον Ορνό, σε μία από́ τις βίλες του με ιδιωτική́ πισίνα. Στην συνέχεια επισκέφθηκε την Πάρο, όπου διαμένει σε πολυτελές γιοτ.

Μάλιστα, το γιοτ έδεσε ανοιχτά της Νάουσας και η Σαρλίζ Θερόν μαζί με τα παιδιά της επισκέφτηκαν το γνωστό εστιατόριο της Πάρου «Barbarossa» για να δειπνήσουν.

Η Σαρλίζ Θέρον διατηρεί ένα πολύ διακριτικό προφίλ στα social media και σπάνια φωτογραφίζεται με τα δυο υιοθετημένα παιδιά της σε ιδιωτικές στιγμές.

Ωστόσο, αυτή τη φορά έκανε μία εξαίρεση και δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram, όπου κάνει μία εντυπωσιακή βουτιά με τις κόρες της, γράφοντας: «Εγώ και τα κορίτσια μου, για πάντα».

Η ηθοποιός, παραγωγός και σκηνοθέτης βρίσκεται στην Ελλάδα τα τελευταία 24ωρα και με πολυτελές γιοτ ταξιδεύει στις Κυκλάδες.

Διαβάστε επίσης:

Μέγκαν Μαρκλ: Πώς της ευχήθηκε η βασιλική οικογένεια για τα γενέθλιά της!

Καίτη Γαρμπή: Πώς αντέδρασε σε φωτογραφία της που πέρασαν από Photoshop! (Photo)

Ζέτα Μακρυπούλια: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον χωρισμό της! (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33