search
ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 00:39
MENU CLOSE

Φωτιά στη Φωκίδα: Νεκρός χειριστής μπουλντόζας που έπεσε στο γκρεμό (Photos)

09.08.2021 13:42
fokida_new

Ένα τραγικό συμβάν συνέβη γύρω στις 11 το πρωί στην Ερατεινή Φωκίδας. Ένας 64χρονος χειριστής γκρέιντερ έχασε τη ζωή του όταν το βαρύ όχημα έπεσε σε γκρεμό την ώρα που εκτελούσε εργασίες στην ευρύτερη περιοχή της πυρκαγιάς που κατέκαψε την περιοχή.

Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής στο LamiaReport την ώρα που το τεράστιο μηχάνημα κινούταν από το νεκροταφείο της Ερατεινής προς το χωριό Μηλιά, κοντα στη θέση «Αμυγδαλιά» άγνωστο πως βρέθηκε στο γκρεμό.

Η μπουλντόζα μετά την εκτροπή τούμπαρε και σταμάτησε όπως το βλέπετε στις φωτογραφίες στη μέση της πλαγιάς, μετά από τριάντα μέτρα περίπου.

Αυτή την ώρα ειναι σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του νεκρού 64χρονου χειριστή που είναι εγκλωβισμένος στην καμπίνα του μηχανήματος.

Photo: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στην Εύβοια: Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Γαλατσώνα και Αβγαριά – Εκκλήσεις κατοίκων για εναέρια μέσα (Videos)

Κορωνοϊός-Κρήτη: Θάνατος ηλικιωμένου σε ιδιωτική δομή μετά από κρούσματα

Σταϊκούρας: Πρόσθετα μέτρα για άμεση ανακούφιση των πυρόπληκτων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 26.07.2025 00:38