search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:29
MENU CLOSE

Παρίσι: Σεισμός για τον Μέσι – Αποθέωση από χιλιάδες οπαδούς της Παρί στο αεροδρόμιο (Photos/Video)

10.08.2021 18:35
messi new

Η μεγάλη ώρα που περίμεναν πως και πως οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν ήρθε καθώς λίγο πριν τις 17:00 ο Λιονέλ Μέσι έφτασε στο Παρίσι για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη γαλλική ομάδα.

Ο Αργεντινός άσος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Παρισίου το απόγευμαμε τους φίλους των Παριζιάνων να περιμένουν υπομονετικά για τρίτη συνεχόμενη ημέρα την άφιξή του.



Στην πρώτη του εμφάνιση, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Αντονέλα Ροκούσο και τα τρία τους παιδιά και εν μέσω αποθέωσης ο Μέσι χαιρέτησε τους συγκεντρωμένους οπαδούς, φορώντας  ένα μπλουζάκι που έγραφε «Εδώ είναι Παρίσι». 



Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πράγμα που θα κάνει ο 34χρονος αστέρας είναι να κατευθυνθεί προς το ιατρικό κέντρο, προκειμένου να περάσει τα απαραίτητα ιατρικά, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η αλλαγή σελίδας στην καριέρα του. 

Ειδικότερα, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με το κλαμπ με ετήσιες απολαβές 35 εκατομμυρία ευρώ! Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη, 11 Αυγούστου στις 12 ώρα Ελλάδος.
Διαβάστε επισης

11η Σεπτεμβρίου: Βήματα για τον αποχαρακτηρισμό απόρρητων εγγράφων για τις επιθέσεις

Κορωνοϊός – ΗΠΑ: Εξαντλούνται οι ΜΕΘ στο Αρκάνσας – Σε επιφυλακή λόγω της μετάλλαξης Δέλτα

Καρτέλ ναρκωτικών στην Λατινική Αμερική: Μέτρα για την προστασία τηλεοπτικής δημοσιογράφου στο Μεξικό (Video)


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:29